Legendarul Gianluigi Buffon, fascinat de Valentin Mihăilă. Ce spune despre reușita românului pentru Parma

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.09.2021, 23:27
Legendarul Gianluigi Buffon, fascinat de Valentin Mihăilă. Ce spune despre reușita românului pentru Parma

Valentin Mihăilă a revenit în forță după accidentarea care l-a ținut departe de gazon timp de trei luni. Extrema stângă în vârstă de 21 de ani a marcat golul victoriei echipei sale la ultima fază a meciului de pe teren propriu cu Benevento.

Golul lui Valentin Mihăilă i-a provocat o mare bucurie lui Gianluigi Buffon

Reușita lui Mihăilă a provocat, în mod evident, o bucurie uriașă pentru fanii Parmei. Dar și pentru coechipierii săi. Fotbalistul luat de Parma de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 8.5 milioane de euro s-a dus să se bucure alături de suporterii din peluză și a fost urmat de coechipierii săi.

Chiar și de portarul Gianluigi Buffon. Veteranul revenit în această vară la Parma, echipa care l-a lansat în fotbalul mare, nu și-a putut ascunde bucuria și a traversat tot terenul pentru a se bucura alături de colegii săi.

Imaginile cu legendarul portar italian au făcut rapid furori pe rețelele de socializare. Acum, însuși Buffon a postat pe Twitter acel clip video, alături de un mesaj prin care exprimă foarte sugestiv câtă bucurie i-a adus golul marcat de Valentin Mihăilă la ultima fază.

Pasiunea nu are categorii sau etichete. Pasiunea nu este măsurată de liga în care joci. Nu valorează mai mult într-un meci din Serie A sau Liga Campionilor. Aceasta este adevărata magie pe care o provoacă mingea!”, a scris Buffon.

Golul cu Benevento a însemnat extrem de mult pentru fotbalistul român

După meci, Mihăilă a explicat cât de mult a însemnat acel gol pentru el. Mai ales în condițiile în care el a venit după trei luni în care fotbalistul a fost indisponibil din cauza accidentării. El i-a dedicat reușita familiei sale și i-a mulțumit coechipierului care i-a dat pasa decisivă.

Golul acesta înseamnă enorm, pentru că sunt trei puncte foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului nostru. Am muncit mult, sunt bucuros că am reușit să marchez. Acum trebuie să ne gândim la următorul joc.

E victoria grupului, muncim în fiecare zi pentru a câștiga. Dedic golul familiei și prietenei mele, care au urmărit meciul la televizor. Antrenorul mi-a spus să intru pe teren și să fac ce știu.

Vazquez mi-a dat o pasă excelentă, îi mulțumesc și lui pentru assist. Toată lumea mi-a fost alături, le mulțumesc, trebuie să continui să lucrez pentru a atinge forma maximă”, a spus Valentin Mihăilă la finalul meciului cu Benevento.