„Leo se uită la Leo”! Ce făcea DiCaprio în tribune în timp ce pe teren Messi câștiga încă un meci: Actorului nu i-a păsat că îl vede întreaga planetă

Catinca Giosanu 05.09.2023, 13:12
„Leo se uită la Leo”! Ce făcea DiCaprio în tribune în timp ce pe teren Messi câștiga încă un meci: Actorului nu i-a păsat că îl vede întreaga planetă

Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția în trebune la la meciul lui Messi de la Los Angeles. De la meci nu a lipsit nici Selena Gomez. Cântăreața americană a avut o reacție incredibilă când l-a văzut pe starul argentinian. Și mai uimită a fost când a văzut ratarea fotbalistului trecut pe la PSG. Cum a reacționat DiCaprio, aflați din paragrafele de mai jos.

Ce făcea DiCaprio în tribune în timp ce pe teren Messi câștiga încă un meci

Inter Miami este neînvinsă de la sosirea lui Lionel Messi. Gruparea care evoluează în MLS a jucat noaptea trecută la Los Angeles. La meci și-au făcut apariția mai multe vedete de la Hollywood, printre care  Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, LeBron James, Selena Gomes, Magic Johnson, Tom Holland, James Harden și Tyga. Cu toții au mers pe stadion să îl vadă pe starul argentinian.

Gruparea la care evoluează Leo Messi a început în forță meciul cu echipa locală Los Angeles. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea lui Inter Miami. Messi a  fostpasator la două dintre reuşitele oaspeţilor. Golurie au fost marcate de Farias (minutul 14), Jordi Alba (minutul 51) și Campana (minutul 83), respectiv Hollingshead (minutul 90).

Actorului nu i-a păsat că îl vede întreaga planetă

Actrița americană Selena Gomez a avut o reacție inedită în momentul în care a văzut că faimosul Leo Messi a reușit să ajungă cu balonul în fața porții, dar l-a trimis într-o direcție greșită.

Spre deosebire de actrița americană, Leonardo DiCaprio a fost ceva mai relaxat pe parcursul meciului. El a mâncat de zor înghețată și nu i-a păsat nicio clipă îl vede întreaga planetă.

Ducele și Ducesa de Sussex au asistat și ei la meci

Actorul de la Hollywood a purtat o ținută lejeră, formată dintr-un tricou și o jachetă închisă la culoare, la care a asortat o pereche de ochelari de soare și o șapcă de baseball.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat și ei parte la meciul disputat în noaptea de luni spre marți.

Urmăriți Playsport.ro și pe