Magnatul Ion Țiriac, pe urmele Prințului Harry și al celebrei Meghan Markle. Propunerea i-a aparținut unui gazetar

Giosanu Catinca / 15.03.2021, 21:12
Magnatul Ion Țiriac, pe urmele Prințului Harry și al celebrei Meghan Markle. Propunerea i-a aparținut unui gazetar

Oprah Winfrey l-ar putea intervieva pe magnatul Ion Țiriac. Ideea îi aparține unui jurnalist care își desfășoară activitatea la Washington Post.

Magnatul Ion Țiriac, pe urmele Prințului Harry și al celebrei Meghan Markle

În urmă cu ceva timp, cunoscuta prezentatoare de televiziune a realizat un interviu extrem de interesant cu prințul Harry și ducesa Meghan Markle.

Interviul pe care cei doi l-au acordat în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey a făcut valuri peste tot în lume. Inclusiv lumea tenisului s-a arătat interesată de afirmațiile controversate le-au făcut pe care ducii de Sussex.

De exemplu, Serena Williams a transmis un mesaj public după ce Meghan a dezvăluit că a avut gânduri de sinucidere în timpul primei sarcini din cauza presiunii mass-mediei.

Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăiește viaţa – şi este un exemplu – cu empatie şi compasiune. Mă învață în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a trăit. Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul pe care instituțiile și media le folosesc pentru a denigra femeile şi persoanele de culoare, pentru a ne distruge, pentru a ne minimiza, pentru a ne demoniza. Trebuie să fim conștienți de obligația să condamnăm zvonurile răutăcioase și nefondate din presa tabloidă. Consecințele opresiunii sistematice asupra sănătății mentale sunt devastatoare şi de prea multe ori sunt letale.”, a scris Serena Williams pe contul ei de socializare.

Potrivit unui sondaj, Printul Harry și soția sa, Meghan Markle, au atins recorduri de nepopularitate în rândul britanicilor după interviul acordat. La asta au contribuit evident și acuzațiile lor de rasism. Cu toate acestea, popularitatea restului familiei regale nu a fost afectată de dezvăluirile ducelui si ducesei de Sussex. Doar prințul Charles, tatăl lui Harry si moștenitorul coroanei britanice, a fost oarecum afectat de respectivul interviu.

Ion Țiriac și Serena Williams s-au atacat reciproc
Ion Țiriac și Serena Williams s-au atacat reciproc

Propunerea i-a aparținut unui gazetar

Și pentru că subiectul a foarte urmărit în presa internațională, suporterii tenisului cer acum ca un reprezentant al sportului alb să fie intervievat de Oprah. Cel mai potrivit ar fi magnatul Ion Țiriac, susține un renumit jurnalist.

Jurnalistul de la Washington Post, Allen McDuffee, este cel care a venit cu propunerea ca Ion Țiriac să fie următorul invitat al lui Oprah Winfrey.

Dacă Oprah ar avea un interviu exploziv cu un jucător de tenis, activ sau retras, pe cine ați vrea să intervieveze?”, a fost întrebarea lansată de un alt reprezentant al mass-mediei, pe platforma de socializare Twitter.

Magnatul Ion Țiriac este dorit de americani în emisiunea lui celebrei realizatoare de televiziune, Oprah Winfrey.

Aș vrea să aflu cine l-a ”rănit” pe Ion Țiriac.”, a spus Allen McDufee, pe o rețea socială.

Dacă acest lucru se va concretiza, Ion Țiriac va face senzație, într-un astfel de interviu. Magnatul are amintiri cu cei mai mari campioni ai sportului alb. Miliardarul i-a manageriat atât pe Guillermo Vilas, cât și Boris Becker, fiind mentorul numărului trei mondial, Simona Halep.