Lewandowski devine mașinăria de goluri de care Barcelona are nevoie ca să renască. Ce bornă a atins polonezul

Catinca Giosanu 04.09.2022, 10:35
Lewandowski devine mașinăria de goluri de care Barcelona are nevoie ca să renască. Ce bornă a atins polonezul

Robert Lewandowski s-a făcut remarcat în prima parte a meciului dintre Sevilla și FC Barcelona. Polonezul a marcat un gol grozav după ce a primit o pasă excelentă în spatele fundașilor adverși.

Lewandowski îi calcă pe urme lui Ronaldo

Atacantul în vârstă de 34 de ani avea mulți contestatari, care spuneau că performanțele reușite în Bundesliga nu vor fi repetate în La Liga. Sâmbătă el a demonstrat contrariul. Celebrul fotbalist a marcat în minutul 36 al partidei. Fotbalistul grupării de pe Camp Nou a egalat astfel un record stabilit de Cristiano Ronaldo și Radamel Falcao în La Liga.

Opta Jose a reamintit că Ronaldo a marcat tot de 5 ori în primele patru prezențe în 2009, iar fotbalistul din Columbia a reușit această performanță în 2011.

Super-golgheterul a evoluat în 10 jocuri pentru FC Barcelona.

Polonezul a egalat un record stabilit de CR7

Polonezul a avut cifre bune și în 2021. El a fost inclus într-un clasament al fotbaliştilor care s-au luptat pentru Gheata de Aur în anul precedent. Specialiștii l-au plasat în fruntea clasamentului european. Și bine au făcut, căci atacantul din Polonia chiar a câștigat Gheata de Aur 2021. Fanilor nu le-a venit să creadă că Lewandowski s-a impus în fața lui Cristiano Ronaldo și Leo Messi.

Presa din străinătate scrie că atacantul are mari șanse să repete performanța de anul trecut.

Punctajul din clasamentul pentru Gheata de Aur este realizat în funcție de numărul de goluri marcate de fotbaliști și de importanța campionatelor în care aceștia activează.

Urmăriți Playsport.ro și pe