Liderul galeriei rapidiste, reacție dură după ce Gigi Becali i-a făcut „țigani” pe fanii Rapidului: „Ne-a jignit, dar el e mai țărănuș!” Ce l-a sfătuit Corsicanu pe patronul FCSB

Olteanu Ștefan / 03.05.2022, 19:04
Liderul galeriei rapidiste, reacție dură după ce Gigi Becali i-a făcut „țigani” pe fanii Rapidului: „Ne-a jignit, dar el e mai țărănuș!” Ce l-a sfătuit Corsicanu pe patronul FCSB

Gigi Corsicanu, liderul galeriei rapidiste, a venit cu o primă reacție după ce Gigi Becali i-a făcut „țigani” pe fanii echipei din Giulești. Corsicanu spune că nu s-a supărat la auzul declarației lui Gigi Becali, însă nu s-a putut abține și l-a „înțepat” la rândul său pe finanțatorul rivalei FCSB.

Gigi Becali și-a pus fanii Rapidului în cap după ce i-a făcut „țigani”. Gigi Corsicanu, liderul galeriei rapidiste, a oferit o primă reacție

Gigi Corsicanu, liderul galeriei rapidiste, a intrat în după-amiaza zilei de marți în direct la o emisiune TV pentru a oferi o reacție cu privire la afirmațiile făcute de Gigi Becali, care i-a numit pe fanii giuleșteni „țigani”.

Declarația controversată a finanțatorului FCSB a venit cu câteva ore mai devreme, tot în cadrul unei emisiuni televizate.

Rapidiştii au o galerie aşa cum sunt ei. Ţigani, ţigani, dar sunt civilizaţi oamenii. Mă gândesc să vorbească fanii noştri cu ei şi să încercăm asta (n.r. – disputarea meciului FCSB – CFR Cluj în Giulești)”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Corsicanu spune că nu s-a supărat la auzul declarației făcute de Gigi Becali, însă în același timp s-a răzbunat și l-a numit pe finanțatorul FCSB „țărănuș”:

Gigi Becali a făcut niște declarații, ne-a jignit. El e mai țărănuș așa, mai necioplit, ne-a făcut țigani. Noi le luăm în glumă, dar ar trebui să fie mai temperat așa, pentru că astfel de ieșiri îi fac rău. Ar trebui să fie mai rezervat atunci când vorbește de fanii Rapidului”, a răspuns Gigi Corsicanu, liderul galeriei rapidiste, la Digi Sport.

Clubul Rapid, gata să analizeze o posibilă cerere venită din partea celor de la FCSB. Se joacă derby-ul cu CFR Cluj în Giulești?

După ce pe arena din Ghencea au fost interziși, cei de la FCSB s-au reorientat și a apărut în discuție varianta ca FCSB – CFR Cluj să se dispute în Giulești.

Playsport.ro a luat legătura cu Mugur Bolohan, fost jucător la Rapid în perioada 1995-2000 și, în prezent, administratorul al bazei „Rapid-Giulești”.

Oficialul CS Rapid a menționat, pentru Playsport.ro, că în cazul în care FCSB va trimite o cerere de închiriere a stadionului, aceasta va fi analizată la nivelul conducerii.

În momentul de față nu avem nicio cerere în ceea ce privește închirierea stadionului pentru meciul FCSB – CFR Cluj. Nu vă pot spune acum, dar bineînțeles, dacă se va înainta o cerere, aceasta va fi discutată în cadrul conducerii clubului și se va lua o decizie”, a declarat Mugur Bolohan, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Replică acidă a suporterilor Rapidului, după ironiile lui Florin Tănase: „Cum să vină să strige Steaua în Giulești?”.