Liniște, vorbește Ianis Hagi după meciul dintre Rangers și Slavia Praga. Ce mesaj a postat internaționalul român

Catinca Giosanu 19.03.2021, 22:00
Liniște, vorbește Ianis Hagi după meciul dintre Rangers și Slavia Praga. Ce mesaj a postat internaționalul român

Ianis Hagi a reacționat după meciul dintre Rangers și Slavia Praga. Ce l-a deranjat pe internaționalul român și ce mesaj a postat?

Liniște, vorbește Ianis Hagi după meciul dintre Rangers și Slavia Praga

Slavia Praga a avut parte de un meci mult mai ușor la Glasgow, cu Rangers FC, decât și-a închipuit. Cehii s-au impus cu 2-0 și s-au calificat în sferturile de finală ale Europa League.

Cu Nicușor Stanciu titular, Slavia a început foarte bine partida, pe care a reușit să o controleze până la final. De partea cealaltă, Steven Gerrard, care nu a mizat pe Ianis Hagi, nu a reușit să-i motiveze suficient de mult pe jucătorii săi.

În minutul 15, Rangers a încasat prima lovitură dură. Olayinka a reușit să deschidă scorul, după o centrare foarte bună de pe stânga. Scoțienii au părut, în primă fază, că au reacție, dar nu a fost așa. Nici la 0-1, Ianis Hagi nu a fost trimis pe teren. De altfel, Ianis a rămas pe bancă tot meciul.

De cealaltă parte, Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 90 și a marcat golul de 2-0, cu o execuție superbă, direct din lovitură liberă.

La finalul partidei, în zona vestiarelor, Ondrej Kudela ar fi fost, conform grupării din Cehia, bătut de Glen Kamara.

Abuzul rasist la care a fost supus Glen Kamara nu va fi tolerat. Incidentul a fost raportat către delegatul UEFA de la meci și înțelegem că a fost trecut în raportul său. UEFA va fi conștientă că întreaga lume fotbalistică urmărește evenimentul. Așteptăm un răspuns fără echivoc pentru acest incident. Nu poate fi aruncat sub preș, nu acceptăm ca Glen Kamara să fie doar un număr la statistică. E destul!”, se arată într-un comunicat transmis de clubul Rangers, conform BBC.

Ianis Hagi se implică în scandalul iscat după finalul partidei cu Slavia Praga
Ianis Hagi s-a implicat în scandalul iscat după finalul partidei cu Slavia Praga

Ce mesaj a postat internaționalul român

Toate acestea l-au intrigat pe fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția asupra incidentului, așteptându-se să se ia măsurile necesare.

Nu rasismului!”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, în secțiunea Story, ca descriere a unei fotografii în care-l îmbrățișează pe Glen Kamara.

Nici cei de la Slavia Praga nu au rămas indiferenți. Iată reacția lor:

Jucătorii Slaviei s-au confruntat cu un joc fără precedent de dur din partea adversarilor. Jucătorii noștri nu s-au confruntat niciodată cu așa ceva în istoria modernă a participărilor în competițiile europene. După meci, jucătorilor nu le-a fost permis să intre la vestiare. Ondej Kudela a fost bătut de Kamara, a fost lovit cu pumnii în cap, iar managerul echipei Rangers, Steven Gerrard, a fost martor.”, se arată în comunicatul transmis de cei de la Slavia Praga.

Urmăriți Playsport.ro și pe