Lionel Messi, înapoi la FC Barcelona! Scenariul prin care Xavi încearcă să-l readucă pe argentinian pe Nou Camp

Catinca Giosanu 25.07.2022, 16:33
Lionel Messi, înapoi la FC Barcelona! Scenariul prin care Xavi încearcă să-l readucă pe argentinian pe Nou Camp

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, i-ar fi transmis președintelui Joan Laporta, că își dorește ca Lionel Messi să se întoarcă la formația de pe Camp Nou. Scenariul prin care tehnicianul încearcă să-l readucă pe argentinian la Barcelona.

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona?

Xavi Hernandez i-a cerut președintelui Joan Laporta să îl aducă înapoi Messi. Fotbalistul argentinian mai are contract cu PSG până anul viitor, dar antrenorul spaniol își dorește ca starul internațional să revină la clubul în tricoul căruia a scris istorie în fotbal.

Cei de la sport.es susțin că Laporta ia în calcul să îl aducă pe Lionel Messi pe Camp Nou în vara anului viitor, când îi expiră contractul.

Când s-ar putea realiza mutarea

Lionel Messi a evoluat la Barcelona timp de 17 ani, între anii 2004 si 2021. Argentinianul a părăsit formația antrenată de Xavi Hernandez din cauza problemelor financiare grave ale clubului. Contractul lui se terminase și nu a putut fi prelungit din cauza lipsei banilor.

Xavi este de părere că super starul mai poate ajuta echipa catalană din punct de vedere sportiv, chiar dacă atunci va avea 36 de ani.

”Simt că am o datorie față de Messi”

Președintele Joan Laporta a declarat anterior că simte că are o datorie față de Messi și că finalul poveștii lui la Barcelona va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

Dacă mă simt dator față de el? Da. Din punct de vedere moral, ca președinte al Barcelonei cred că am făcut ceea ce trebuia să fac. Dar ca președinte al Barcelonei și la nivel personal, cred că îi sunt dator.”, a declarat Joan Laporta, pentru ESPN.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Leo Messi, potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe