Lista albă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că are mai mulți antrenori în vizor după plecarea lui Edi Iordănescu

Bădulescu Silvian / 15.11.2021, 14:25
Lista albă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că are mai mulți antrenori în vizor după plecarea lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu e istorie la FCSB. După ce a reziliat unilateral contractul cu acesta, FCSB a rămas fără antrenor. Patronul echipei a declarat că are mai mulți tehnicieni pe listă, pentru a-l înlocui pe Iordănescu jr.

„Sunt 4-5 antrenori”

Tehnicianul de 43 de ani a luat echipa de pe locul patru și a urcat-o până pe locul secund, la o distanță de opt puncte față de liderul CFR Cluj. A înregistrat opt victorii, două egaluri și două înfrângeri la cârma roș-albaștrilor în cele trei luni petrecute la echipă. El a declarat că are o listă de antrenori pe care i-ar vrea la echipă.

Dică este o soluție. Sunt mai mulți, 4-5 antrenori, cu care am mai lucrat. Ca și antrenor, nu am ce să zic. Dacă face treabă, nu mă interesează.

Patronul s-a arătat deranjat de faptul că nu mai are control la echipă, iar acest lucru l-a făcut să iasă la tv și să critice ba jocul echipei, ba pe Edi.

Niciodată, în toate afacerile mele, nici avocații mei nu fac ce vor. Și pe ei tot eu îi dirijez. Nu există cineva care să aibă comandă în club. Comand tot până când pun mâinile pe piept. Dacă lucrurile merg bine, stau în pat și văd rezultatele. Altfel, intervin”.

Mai mult, el a menționat că nu vrea să se mai certe cu vreun fin sau vreun naș.

Nu mă mai cert în viața mea cu naș și fin. Am greșit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu mai vreau să mă cert și cu finul. Dar la fotbal nu mai fac nicio treabă cu nași sau fini”.

„Borcea mi-a zis să îl pun pe Rădoi”

Totdată, el a spus că Borcea l-a sfătuit să-l pună pe Mirel Rădoi pe postul de antrenor al echipei. Rămas fără angajament, după ce și-a terminat contractul cu naționala României, acesta ar putea fi una dintre soluțiile pentru banca FCSB-ului.

Borcea mi-a zis că nu trebuia să îl dau afară. Mi-a zis apoi să îl pun pe Rădoi. Mi-ar conveni să lucrez cu finul meu, dar pentru ce să mă cert cu el? Și Mirel e foarte orgolios. Dacă nu îi iese, tot eu o să fiu vinovat. A fost și supărat pe mine.

Mai bine îl iubesc. Dacă el vrea și vine, îmi zice. Următorului antrenor o să-i zic: „ Te las șapte, opt meciuri. Neapărat să recuperezi trei puncte la opt etape. Altfel, la revedere”. Dacă intru cu opt puncte diferență în play-off, patru după înjumătățire, campionatul este pierdut” a declarat acesta pentru telekomsport.ro