Lista lui Gigi Becali naște mari controverse. Pe cine vrea patronul FCSB să aducă pe banca tehnică a echipei

Bordei Radu / 14.04.2022, 09:50
Lista lui Gigi Becali naște mari controverse. Pe cine vrea patronul FCSB să aducă pe banca tehnică a echipei

Toni Petrea pare să nu mai vrea să rămână la echipa lui Gigi Becali. Conflictul cu fanii, dar și faptul că FCSB poate rata iar titlul, l-ar convinge pe antrenor să nu mai continue. Asta îl face pe patronul din Pipera să analizeze variantele pe care le are pentru banca tehnică a vicecampioanei.

Cine se află pe lista lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Latifundiarul are un favorit

Nici rezultatele, nici criticile aduse mereu de suporteri nu îl conving pe Toni Petrea să mai continue pe banca FCSB-ului. „Totul depinde de locul pe care terminăm, eu așa simt că va decide” a declarat și managerul Mihai Stoica. Patronul a declarat în mai multe rânduri că Petrea poate rămâne și dacă nu ia titlul. Dar se pare că omul de afaceri se gândește deja la viitor. Chiar dacă nu îl va demite pe antrenor, nici nu va căuta să îl păstreze.

Gigi a trasat deja variantele cu care se va negocia. Favorit pare să fie Ilie Poenaru, fostul antrenor de la Clinceni. Acesta l-a impresionat pe Becali cu rezultatele obținute în condiții financiare mult mai proaste. În plus, Poenaru este cunoscut pentru modul cum pregătește meciurile, iar jucătorii săi cred în viziunea antrenorului.

Nicolae Dică este și el o opțiune. Acesta a mai fost aproape de echipă, înainte de revenirea lui Petrea. Becali încă păstrează relații bune cu fostul atacant și acesta poate fi o variantă bună. Ultimul pe lista patronului este Marius Croitoru. Antrenorul Botoșaniului are o relație destul de rece cu patronul Valeriu Iftime, după ultimele rezultate. Și ar putea fi tentat de o venire la FCSB.

Laszlo Balint, soluție pentru Gigi Becali

Un alt antrenor care ar putea să fie în vederile finanțatorului FCSB ar putea fi Laszlo Balint, fostul antrenor de la UTA. De altfel, acesta are un admirator în persoana lui Meme Stoica și poate fi o surpriză. Antrenorul crede că s-ar putea descurca în relația cu Gigi Becali.

Toată lumea știe, îl cunoaștem foarte bine pe domnul Becali. Are plusuri și minusuri, cum are fiecare persoană din fotbalul românesc. Dar pentru ceea ce a făcut domnul Becali, rezultatele echipei sunt de necontestat. Faptul că dânsul dorește să conducă într-o manieră originală….Totul depinde de cum reușești să comunici.

Să ne gândim că Edi Iordănescu a reușit cumva să pună, până la un anumit punct, e adevărat, a reușit să pună lucrurile pe o cale firească…”, a declarat Laszlo Balint la Playsport Live.