Umilit de Iordănescu, Chipciu ar putea pleca de la CFR. ”Nu va mai sta mult la Cluj!”

Sorin Chiriac 23.12.2020, 13:47
Umilit de Iordănescu, Chipciu ar putea pleca de la CFR. ”Nu va mai sta mult la Cluj!”

Alexadru Chipciu a avut parte de un tratament nu prea elegant la meciul de aseară, dintre CFR Cluj și Craiova, scor 0-0. Umilit de Iordănescu, Chipciu ar putea pleca de la CFR, unde câștigă 30.000 de euro pe sezon.

Chipciu schimbare
Alex Chipciu a stat pe teren puțin peste o oră de joc

Umilit de Iordănescu, Chipciu ar putea pleca de la CFR

Edi iordănescu a luat o decizie cel puțin surprinzătoare, la meciul de aseară. L-a introdus în teren pe Alex Chipciu, în minutul 9, dar a decis să-l scoată după doar o oră de joc. În minutul 75, internaționalul a fost înlocuit cu Michael Pereira. Evident că fostului jucător de la FCSB și Anderlecht Bruxelles nu i-a picat deloc bine. Totuși, nu a avut încotro și a trebuit să se conformeze.

 

Dulca: ”Chipciu nu va mai sta mult la Cluj!”

Fostul internațional român, Cristi Dulca, este de părere că decizia lui Iordănescu ar putea duce chiar la o plecare a lui Alex Chipciu de la CFR Cluj. El a declarat la televiziunea Look faptul că va fi nevoie de o discuție lămuritoare între cei doi. Doar astfel s-ar putea evita o escaladare a conflictului.

Alex Chipciu nu a prea jucat nici cu Dan Petrescu, care l-a dorit. Pe mine m-a mirat asta, l-a dorit pe Chipciu, dar nu l-a jucat. Chipciu nu e un jucător slab, a demonstrat-o, nu e un jucător pe care să-l scoți, cum l-a scos Edi Iordănescu acum. Nu va fi ușor nici pentru Edi, nici pentru Chipciu după acest gest. Dacă-l va face să înțeleagă că a fost doar o schimbare tactică, atunci da, dar dacă nu-i explică nimic sau nu va sta de vorbă cu el, cred că Alex Chipciu nu va mai sta mult la CFR Cluj, a spus Dulca.

Edi iordanescu explica
Edi Iordănescu nu l-a menajat deloc pe Chipciu

La rândul său, și Edi Iordănescu a vorbit despre situația lui Alex Chipciu, imediat după meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul CFR-ului nu a găsit scuze în faptul că ar fi fost o mutare tactică. El a spus răspicat că se așteaptă la mai multe de la mijlocaș.

Chipciu e un jucător cu multă experiență, valoros, încă nu are realizările pe care le așteptăm de la el, însă azi am suferit cu toții din punctul meu de vedere, a transmis Edi Iordănescu.

La CFR Cluj, unde este unul dintre cel mai bine plătiți jucători, Alex Chipciu a venit în iarna anului trecut. De atunci, mijlocașul trecut pe la FCSB, Anderlecht sau Sparta Praga e bifat 24 de apariții pentru ardeleni, fără să reușească să marcheze.

Urmăriți Playsport.ro și pe