LIVE Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș 2-0. Echipa lui Constantin Giurescu a întrerupt seria înfrângerilor

Olteanu Ștefan 02.03.2022, 12:12
LIVE Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș 2-0. Echipa lui Constantin Giurescu a întrerupt seria înfrângerilor

Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în runda cu numărul 29 a Ligii I, miercuri, de la ora 15:00. Cele două echipe sunt vecine în subsolul clasamentului și au probleme majore atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere economic. Partida Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe PlaySport.ro, de la ora 15:00.

LIVE Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș 1-0

FINALUL PARTIDEI


Min 89. GOOOOL Academica Clinceni! Mohammed Alghoul înscrie cu ușurință și duce echipa sa către o victorie sigură.

Min 45. A reînceput confruntarea


Pauză!


Min 40. GOOL Academica Clinceni! Holzmann pătrunde în careu din flanc și șutează în forță cu piciorul stâng. Mingea se duce ca o ghiulea direct în plasa laterală.


Min 1. A început partida!


Echipele de start:

Academica Clinceni: Ureche – Cmovs, C. Ion, Tsetkov – Sambeya, De Amorim, Vrdoljak, Florica, Holzmann – Dumitrache, R. Ion
Rezerve: Bolboașă, Gogov, Plazibat, Alghoul, Iana, Longher, Ștefan, Dima, Melniciuc
Antrenor: Constantin Giurescu

Gaz Metan Mediaș: Grosz – Kanda, Mathaus, Avram, Tala – D. Iancu, Harfas – P. Costea, Ursu, Șteau – Gașpar
Rezerve: Bumbar, Maxim, Covaci, Câmpean, Domșa, Noian
Antrenor: Flavius Boroncoi


Partida Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș se anunță a fi una extrem de imprevizibilă. Academica e ultima clasată din Liga I, cu doar 11 puncte după 28 de etape, în timp ce medieșenii, după ce au fost penalizați cu 10 puncte, au mai rămas cu doar 14 puncte în clasament.
Academica nu are nicio victorie în 2022. Mai mult, toate cele șapte partide disputate în acest an s-au încheiat cu o înfrângere în dreptul ilfovenilor.
În schimb, Gaz Metan a reușit să obțină o victorie în 2022, scor 1-0 în deplasare la UTA Arad și un egal pe teren propriu cu Rapid, scor 1-1. Totuși, medieșenii vin și ei după patru înfrângeri consecutive în campionat.

De asemenea, în cazul ambelor echipe problemele financiare sunt foarte grave. Gaz Metan Mediaș a pierdut numeroși jucători din lot din cauza salariilor neplătite, iar clubul e în pragul falimentului. Același lucru s-a întâmplat și la Clinceni, cu mențiunea că în tabăra ilfovenilor lucrurile pare că s-au mai așezat din punct de vedere financiar în ultimele săptămâni.
Rămâne de văzut, însă, care va fi deznodământul duelului de miercuri seară. În tur, la Mediaș, Gaz Metan și Academica Clinceni au remizat, scor 1-1.

Echipele probabile

Academica Clinceni: 82. Ureche – 4. Cmovs, 8. Țvetkov, 5. C. Ion – 28. Sambeya, 31. Vrdoljak, 10. Alghoul, 90. Holzmann – 20. De Amorim, 9. Plazibat, 21. R. Ion
Antrenor: Constantin Giurescu

Gaz Metan Mediaș: 1. Bumbar – 98. C. Maxim, 27. Kanda, 25. Matricardi, 2. Țala – 70. Șteau, 8. Francisco, 19. Harfaș, 34. D. Iancu, 11. P. Costea – 15. Gașpar
Antrenor: Flavius Boroncoi

Declarațiile antrenorilor

Constantin Giurescu:

Ne pregătim de play-out. Avem doar 4-5 antrenamente legate, dar chiar și așa încercăm să practicăm un fotbal tehnic, să avem construcție, dribling… Dăm încredere tinerilor și încercăm să rămânem în Liga 1.

Nu pot să spun clar de ce (n.r.- au fost transferați mulți fotbaliști străini), pe ultima sută de metri s-a încercat o reorganizare, probabil că s-au găsit și ceva resurse financiare, și cred că singurii jucători disponibili erau acești străini, dar încercăm să facem un mixt. Dacă nu vedeam partea plină a paharului, nu eram aici. Dacă vom avea meciuri cu fani, cu siguranță și jucătorii se vor motiva și ne jucăm șansa până la capăt”.

Flavius Boroncoi:

Sunt câțiva copii care chiar au demonstrat că pot să facă față la Gaz Metan și depinde doar de ei. Eu sper să meargă pe aceeași linie. Vă spun sincer, cât există Gaz Metan, eu mă duc cu copiii aștia, cu băieții ăștia, cât se poate de departe”.

EXCLUSIV. Gaz Metan, out din Liga 1? Justin Ștefan: „Liga e dispusă să contribuie financiar!”. Retragerea Gazului = diminuare a valorii drepturilor TV, conform reprezentantului firmei care deține drepturile din Liga 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe