CS Mioveni – Dinamo București 2-1. Dinamoviștii au condus partida timp de 92 de minute, dar pleacă fără niciun punct de la Mioveni. Băieții lui Alexandru Pelici acumulează 20 de puncte și urcă pe locul 11

Ștefănescu Dragoș 16.12.2021, 16:28
CS Mioveni – Dinamo București 2-1. Dinamoviștii au condus partida timp de 92 de minute, dar pleacă fără niciun punct de la Mioveni. Băieții lui Alexandru Pelici acumulează 20 de puncte și urcă pe locul 11

Min. 90+6: Fluier final la Mioveni.

Min. 90+5: GOOL Mioveni! Rusu aduce victoria pentru CS Mioveni. Șutul acestuia îl învinge pe Iliev.

Min. 90+3: GOOL Mioveni! Sanoh egalează în prelungiri, în urma unui penalty.

Min. 62: GOOOOL DINAMO! Alb-roșii deschid scorul. Deian Sorescu marchează dintr-un penalty obținut tot de el și ajunge la cota 8 în acest sezon.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Pauză la Mioveni.

Min. 43: Ocazie Mioveni! Blănaru scapă 1 la 1 cu Iliev, dar dă pe lângă minge.

Min. 18: Ocazie Mioveni! Scarlatache este aproape să marcheze împotriva fostei sale echipe. Lovitura de cap trece peste poarta lui Iliev.

Min. 12: Ocazie Mioveni! Oancea trece pe lângă deschiderea scorului. Șutul său ocolește poarta lui Iliev.

Min. 1: A început partida de la Mioveni.

Echipele de start

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Blănaru.

Rezerve: Popescu, Rădescu, Iacob, Șerbănică, Toma, Sanoh, Vereș, Coșereanu, Dat.

Antrenor: Alexandru Pelici.

Dinamo București: Iliev – Radu, Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu, Răuță, Carp – Torje, Țîră, Sorescu.

Rezerve: Eșanu, Gluhakovic, Grigore, Popa, Amzar, Măgureanu, Ivanovski, Nunic, Bordușanu.

Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitru: Sorin Costreie, A1: Ionel Valentin Dumitru, A2: Paul Florin Păunescu.

CS Mioveni și Dinamo se înfruntă astăzi de la ora 17:30 în etapa cu numărul 20 a Ligii 1. Se anunță o nouă luptă aprigă pentru supraviețuire în primul eșalon.


Echipe probabile:

CS Mioveni: 68. Ducan – 27. Garutti, 15. Scarlatache, 14. A. Iacob – 16. Rădescu, 24. Sanoh, 23. Panait, 7. Toma, 30. Șerbănică – 19. Blănaru, 90. B. Rusu

Rezerve: 22. I. Popescu, 6. Burnea, 8. Vereș, 9. Massaro, 10. Coșereanu, 20. Buziuc, 21. Ciucureanu, 25. Balaur, 26. Oancea

Antrenor: Alexandru Pelici

Dinamo: 91. Iliev – 26. Gluhakovici, 4. Pinto, 35. R. Popa, 16. Kainourgios – 71. Carp, 5. Răuță, 20. Bordușanu – 9. Torje, 44. Ivanovski, 22. Sorescu

Rezerve: 12. Eșanu, 3. A. Radu, 6. Ehmann, 8. Itu, 18. Țîră, 27. R. Grigore, 29. Măgureanu, 75. Amzar, 93. Nunici

Absenți: Espinosa (incert), Filip, Matei, Vestenicky, Bani, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea, Crețu, Nica (nereținuți în lot)

Antrenor: Mircea Rednic


CS Mioveni – Dinamo, lupta pentru supraviețuire în Liga 1

CS Mioveni și Dinamo se înfruntă azi în etapa cu numărul 20 a Ligii 1, de la ora 17:30. Partida de la Mioveni este o adevărată luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Înaintea partidei de azi, CS Moveni se află pe locul 13 în clasament, având 17 puncte. Etapa trecută, echipa lui Alexandru Pelici a pierdut la limită meciul din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1. Argeșenii au reușit doar o singură victorie în ultimele 13 etape din Liga 1 și speră ca azi să rupă această serie neagră.

De cealaltă parte, Dinamo merge la Mioveni cu un moral mai ridicat după victoria cu Chindia Târgoviște de etapa trecută, scor 1-0. Pentru dinamoviști a fost primul succes în Liga 1 după mai bine de 4 luni de secetă. Echipa lui Mircea Rednic nu a reușit nicio victorie în deplasare, bifând 9 înfrângeri pe linie. Dinamo se află pe locu 15, având 12 puncte acumulate.

În aceste condiții, partida de la Mioveni este extrem de imortantă pentru ambele formații. Acestea se vor duela și în play-out, unde vor lupta pentru evitarea retrogradării.

Mircea Rednic își motivează elevii prin orice mijloace

Înaintea partidei de la Mioveni, Mircea Rednic a încercat să-și motiveze jucătorii pentru a obține o nouă victorie în Liga 1. Rednic le-a arătat elevilor săi imagini cu galeria dinamovistă din timpul meciului de pomină cu Lazio.

Ne dorim foarte mult să câștigăm și să avem continuitate în rezultate. Jocul nu a strălucit dar au fost multe schimbări. Oricum o să apară în ziar cu mult timp înainte de ședința tehnică. Nu o să fie mari surprize.

Jucătorii și-au dat seama și ei că nu se mai poate să fie criticați, am umblat și puțin la orgoliu, la caracter. Le-am prezentat un filmuleț cu ce poate să facă galeria noastră, le-am băgat și „Augh, augh, augh!” cu Lazio, le-am arătat ce echipă am avut.

Pe teren nu arătăm ca o echipă, dar la meciul cu Chindia am fost o echipă și vreau să continue așa. Să nu se mulțumească doar cu o victorie. Ăsta e spiritul lui Dinamo. Adversara are nevoie de puncte și trec printr-o perioadă dificilă. L-am pregătit să mergem să câștigăm”, a declarat Mircea Rednic.

Urmăriți Playsport.ro și pe