Steliano Filip, discurs în lacrimi după CS Mioveni – Dinamo 2-0: „Mă simt penibil! E lipsă de valoare aici”. Ce spune Torje

Octavian Vasilescu 15.04.2022, 23:04
Steliano Filip, discurs în lacrimi după CS Mioveni – Dinamo 2-0: „Mă simt penibil! E lipsă de valoare aici”. Ce spune Torje

Dinamo a fost învinsă de CS Mioveni, scor 0-2, iar fundașul Steliano Filip (27 de ani) a vorbit cu lacrimi în ochi la finalul partidei.

Steliano Filip, în lacrimi după CS Mioveni – Dinamo 2-0

Steliano Filip spune că se simte penibil după acest eșec. Cu lacrimi în ochi, Filip a spus că el și colegii lui sunt obligați să salveze echipa la baraj:

Este un moment dificil, mă simt penibil. N-am reușit să facem ce ne-am propus, mă doare că am ajuns aici. Mi-e rușine! E clar, ne-a rămas barajul, trebuie să îmbunătățim jocul de la meci la meci. Trebuie să câștigăm barajul și să salvăm echipa asta. Acesta este obiectivul. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim aici. Nu știu ce se întâmplă, toți ne-am făcut de rușine în această seară.

Îmi este rușine! Îmi cer scuze, îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu credeam vreodată că o să ajungem aici, sper ca de la meciul viitor să câștigăm și în final să salvăm echipa. Am luat primul gol din fază fixă, e clar lipsă de concentrare. E lipsă de concentrare, lipsă de valoare, de toate…

Fanii ne-au spus numai de bine, îi înțeleg, dar m-am săturat să fiu înjurat la fiecare meci. Sper să salvăm echipa asta și să o luăm toți pe drumuri diferite”, a spus Steliano Filip, la finalul partidei CS Mioveni – Dinamo.

Ce a spus Gabi Torje după CS Mioveni – Dinamo 2-0

Gabi Torje (32 de ani) a apărut la flash-interviu după eșecul de la Mioveni. Mijlocașul și-a găsit cu greu cuvintele în fața microfonului.

Torje spune că Dinamo trebuie să se salveze la baraj, iar nimic altceva nu mai contează acum:

O înfrângere grea. Ne rămâne doar barajul acum, trebuie să ne gândim doar la baraj. Nu e de datoria mea să analizez ce se întâmplă pe teren. Eu trebuie să-mi fac datoria cât timp joc și să mă antrenez, să fiu la un nivel ridicat. Nu mai avem nimic de făcut acum, trebuie să ne mobilizăm pentru baraj. Azi am luat gol din fază fixă și apoi s-a ruinat totul. Și eu îmi găsesc cu greu cuvintele.

Noi, jucătorii, nu ne-am ridicat la nivelul așteptat. În al 12-lea ceas trebuie să ne trezim și să câștigăm meciurile care ne-au rămas. Suporterii sunt supărați, este normal, îi înțelegem. Nu mai contează ce a fost înainte, ce am zis înainte, contează doar ce urmează. Nu contează ce va face Gabi Torje din vară, ce va face antrenorul, trebuie doar să salvăm Dinamo”, a declarat Gabi Torje, la finalul jocului.

Clasament Play-off

Dinamo a avut un parcurs de coșmar în sezonul regular, dar situația din play-out este de asemenea dezastruoasă. „Câinii” au câștigat un singur joc în play-out, au obținut o remiză și au pierdut alte trei jocuri.

În runda următoare, Dinamo va înfrunta ultima clasată, Gaz Metan Mediaș.

  1. Rapid – 32 pct.
  2. FC Botoșani – 32 pct.
  3. Sepsi OSK – 30 pct.
  4. UTA – 26 pct.
  5. U Craiova 1948 – 25 pct.
  6. CS Mioveni – 25 pct.
  7. Chindia Târgoviteș – 22 pct.
  8. Dinamo – 13 pct.
  9. Academica Clinceni – 1 pct.
  10. Gaz Metan – minus 25 pct.

Înaintea eșecul cu CS Mioveni, Dinamo a mai primit o lovitură dură. Clubul a fost notificat de Nicolae Badea și nu mai poate folosi denumirea de „FC Dinamo” în scop comercial, așa cum Playsport a anunțat în exclusivitate. Ca urmare, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Dinamo își va schimba sigla.

Urmăriți Playsport.ro și pe