LIVE SCORE CS Mioveni – Sepsi OSK : 0 – 2. Echipa lui Cristiano Bergodi obține la Mioveni trei puncte vitale în cursa pentru play-off

Ștefănescu Dragoș / 05.12.2021, 11:02
LIVE SCORE CS Mioveni – Sepsi OSK : 0 – 2. Echipa lui Cristiano Bergodi obține la Mioveni trei puncte vitale în cursa pentru play-off

CS Mioveni și Sepsi OSK se înfruntă azi de la ora 13:30 în etapa cu numărul 18 a Ligii 1. La Mioveni, echipa lui Cristiano Bergodi vrea să bifeze al șaselea meci fără înfrângere.

Min 90+4 : Fluier final la Mioveni. Sepsi OSK se impune cu 2-0.

Min 88 : Gooolll Sepsi!!! Mitrea execută cu multă siguranță penalty-ul acordat de arbitru și o duce pe Sepsi aproape de victorie;

Min 45 : A început repriza a doua;

Min 45 : Fuier final al primei reprize;

Min 32 : Gooolll Sepsi!!! Garutti trimite mingea în proprie poartă după un corner executat de Aganovic;

Min 1 : A început partida de la Mioveni;

Echipe de start:

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Blănaru, Rusu, Buziuc

Rezerve: I. Popescu, D. Toma, Vereș, Massaro, Coșereanu, A. Iacob, Rădescu, Sanoh, Șerbănică

Antrenor: Alexandru Pelici

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas – Bărbuț, Gonzalez, Fofana, Aganovic – Luckassen, Golofca

Rezerve: Began, Sousa, Tincu, Achahbar, N. Tamaș, Chunchukov, Damașcan, Dumitrescu, Păun

Antrenor: Cristiano Bergodi

CS Mioveni – Sepsi OSK, meciul revanșei pentru covăsneni

CS Mioveni și Sepsi OSK se înfruntă astăzi de la ora 13:30 pe stadionul din Mioveni. Partida face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii 1.

Înaintea acestui meci, CS Mioveni se află pe locul 12, având 17 puncte. Echipa lui Alexandru Pelici a avut un start de sezon a fost foarte bun. În ultimele trei etape ”galben-verzii” au reușit două remize și o victorie și își doresc să continue în aceeași notă.

De cealaltă parte, Sepsi OSK se află pe locul 11 în Liga 1, cu 18 puncte. Pentru covăsneni este ultima șansă de a prinde un loc de play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi a reușit cinci meciuri oficiale fără înfrângere. Seria covăsnenilor cuprinde două victorii și două remize în campionat și un succes, 2-1 cu Chindia, în Cupa României. În urma victoriei cu târgoviștenii, Sepsi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

La Mioveni, Sepsi vine cu o mare dorință de revanșă, după ce în meciul tur de la Sfântu Gheorghe, CS Mioveni s-a impus cu scorul de 2-1.

Cristiano Bergodi are ambiții mari cu Sepsi

Sepsi OSK a reușit o performanță excelentă în Cupa României. Covăsnenii s-au impus cu 2-1 în fața Chindiei Târgoviște și s-au calificat în semifinalele competiției. În ciuda calificării obținute, Cristiano Bergodi a fost ponderat în declarații dar a dorit să sublinieze că ambiția lui este de a o duce pe Sepsi cât mai sus în Liga 1.

E bine că am câștigat. Așa e la fotbal, se întâmplă greșeli. Patronul era bucuros de victorie, ne-a felicitat. Nu știu nimic de o primă. Nu ne gândim la finală, trebuie să ne îmbunătățim jocul. Vom vedea în martie ce adversar avem, eu am acum ambiția de a urca mai sus în clasamentul Ligii 1”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei de la Ploiești.