Rapid – Mioveni 1-1. Rapid obține doar un punct din duelul cu CS Mioveni. Al 7-lea egal al sezonului pentru Mihai Iosif

Radu Bordei 27.11.2021, 20:50
Rapid – Mioveni 1-1. Rapid obține doar un punct din duelul cu CS Mioveni. Al 7-lea egal al sezonului pentru Mihai Iosif

Rapid vine după un rezultat slab, contra celor de la Chindia. Remiza este considerată o mare rușine în Giulești, din cauza condițiilor în care a fost obținută. Chindia a avut doi eliminați până la pauză, dar Rapidul nu a profitat. Mai mult, giuleștenii erau la un pas de înfrângere, iar asta a agitat și mai tare spiritele la Rapid.

Giuleștenii au un sezon peste așteptări, se bat să termine printre primele locuri, dar în utlima perioadă a fost un conflict între fani și antrenorul Mihai Iosif. Rezultatul cu Chindia nu a ajutat, așa că giuleștenii vor căuta să bată Mioveniul, mai ales că vor urma partide mult mai dificile, cu Farul, FC Argeș și derbi-ul cu FCSB.

FINAL: Rapid – Mioveni 1-1

Final de partidă.


Min 89. Ocazie uriașă pentru Mioveni! Sanoh a scăpat singur cu Moldovan, l-a driblat, însă și-a închis unghiul și nu a mai putut finaliza. Ulterior i-a pasat lui Rusu în centrul careului, dar nici acesta nu a reușit să înscrie și a trimis mult peste poartă.


Min 88. Cartonaș galben pentru Rapid. Belu este penalizat și va fi suspendat pentru următoarea etapă.


Min 84. Triplă schimbare la Mioveni. Intră Șerbănică, Toma și Veres, ies Dumitriu, Panait și Burnea.


Min 75. Schimbare la Rapid. Intră Pănoiu, iese Ilie.


Min 71. Schimbare la Mioveni. Intră Rădescu, iese Blănaru.


Min 58. Schimbare la Mioveni. Iese Buziuc, intră Sanoh.


Min 57. GOL RAPID! Hlistei primește o centrare perfectă din partea lui Belu și înscrie cu capul din plonjon.


Min 56. Ocazie pentru Rapid! Marzouk a încercat să reia spectaculos din foarfecă, dar șutul său din interiorul careului nu a avut forța necesară pentru a-l învinge pe Ducan.


Min 46. A început repriza secundă.


Pauză.


Min 45+1. Ocazie mare pentru Mioveni! Blănaru îl servește excelent pe Rusu în careu, însă șutul acestuia din urmă este slab și mingea trece pe lângă poarta lui Moldovan.


Min 44. Primul cartonaș galben este acordat în tabăra giuleștenilor. Hlistei este penalizat pentru o simulare, la doar câteva minute după ce a fost trimis pe teren.


Min 40. Dublă schimbare efectuată de Mihai Iosif! Sefer și Stahl, înlocuiți! Pe teren au intrat Hlistei și Bnou Marzouk.


Min 37. Ocazie mare pentru Mioveni! Oancea a avut o incursiune bună în flancul drept, a pătruns în careu și a trimis un șut în forță la vinclul colțului scurt. Moldovan a fost pe poziții și a respins peste bara transversală, în corner.


Min 16. GOOOOOOOLLLLL CS MIOVENI! Buziuc trimite un șut de la 25 de metri și mingea este deviată nefericit de Crepulja. Moldovan a fost păcălit de traiectoria balonului și nu a mai putut interveni.


Min 8. Ocazie Rapid. Stahl a primit o pasă în interiorul careului și a încercat să reia spectaculos din semi-foarfecă. Șutul nu a fost unul reușit si a trecut pe lângă poarta lui Ducan.


Min 5. O primă ocazie a Rapidului! Junior Morais a pătruns superb în flancul stâng și a trimis un șut-centrare. Mingea a fost la un pas să intre în plasă, dar Ducan s-a întins și a respins peste bara transversală, în corner.


Min 1. A început partida.


UPDATE. Echipele de start:

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Crepulja, R. Ilie – Stahl, Ad. Bălan, Sefer
Rezerve: Drăghia, C. Popescu, Florica, Dandea, R. Moise, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge Antrenor: Mihai Iosif

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Burnea – Buziuc, Blănaru, B. Rusu
Rezerve: I. Popescu, Rădescu, Sanoh, Al. Iacob, Veres, D. Toma, Șerbănică, Massaro, Coșereanu Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Orășenesc, Mioveni
Arbitru: Horia Mladinovici / Asistenți: Bogdan Gheorghe, Cosmin Vătămanu


Cum fotbalul românesc oferă situații inedite, așa se va întâmpla și acum. Pentru că Giuleștiul rămâne în continuare închis, prins în veșnica birocrație românească, rapidiștii au fost nevoiți să meargă la Mioveni. Iar acum vor întâlni chiar echipa din localitate. Deși rapidiștii au considerat să schimbe locația, măcar pentru această partidă, oaspeții de diseară au refuzat.

Din cauza birocrației, vișinii vor trebui să mai aștepte până anul viitor ca să se antreneze sau să joace meciuri pe noul Giulești.

Noi vrem să jucăm cât mai repede, dar nu se poate, nu depinde de noi. Arată deosebit, de aceea de abia aștept să ajungem pe el. Sper să mai sune sirena mecanicii, când trec cu trenul pe acolo, a declarat Mihai Iosif

Echipe probabile

Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Crepulja, Al. Albu – Sefer, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Antrenor: Mihai Iosif

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – D. Oancea, Panait, L. Dumitriu, Burnea – Blănaru, B. Rusu, Buziu
Antrenor: Alexandru Pelici

Urmăriți Playsport.ro și pe