UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0 | Un nou pas greșit pentru Laurențiu Reghecampf! Liviu Antal a adus victoria arădenilor

Olteanu Ștefan / 14.08.2021, 23:00

UTA Arad și Universitatea Craiova se întâlnesc în runda a 5-a a Ligii I. Laurențiu Reghecampf a obținut în runda precedentă prima sa victorie de la revenirea în Liga I, scor 3-0 pe teren propriu cu FC Voluntari. De partea cealaltă, UTA vine după o înfrângere încasată în deplasare cu FC Botoșani, scor 1-2. Duelul UTA Arad – Universitatea Craiova va fi în format live score pe PlaySport.ro, de la ora 21:30.

UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0

REZUMAT:

Final de partidă!


Min 70. GOOOL UTA ARAD! Liviu Antal deschide scorul pentru gazde cu o lovitură perfectă de cap!


Pauză în Bănie!


Min 1. A început partida!


UTA Arad – Universitatea Craiova este ultimul duel al zilei în Liga I. Laurențiu Reghecampf va încerca să obțină a doua sa victorie de la revenirea sa în Liga I, după ce în etapa precedentă a învins FC Voluntari cu 3-0. Antrenorul oltenilor nu se va putea baza în această seară pe Elvir Koljic, care a ieșit accidentat din duelul cu Voluntari. Koljic nu este nici măcar în lot pentru partida cu UTA Arad, în timp ce Ofosu a fost vândut în Turcia, la Bursaspor.
Universitatea Craiova are doar 6 puncte după primele 4 meciuri în Liga I și ocupă poziția a 8-a a clasamentului.
De partea cealaltă, UTA Arad are cu un punct mai puțin și este pe locul 10. Formația antrenată de Laszlo Balint are o singură victorie în primele 4 meciuri, obținută în deplasare la FC Argeș, scor 1-0.

Echipele de start:

UTA Arad: Fl. Iacob – Tomozei, Erico, Medimorec, Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink – I. Hora, Miculescu
Rezerve: Balauru, Shliakov, Vukcevic, Bustea, Vorobjovas, L. Antal, Isac, Dangubic, Benga
Antrenor: Laszlo Balint

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu, Fedele – Gustavo, Markovic, Vînă
Rezerve: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Bălașa, Căpățînă, N. Constantin, Baiaram, Mărieș, M. Constantin
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti)

Declarațiile antrenorilor

Laszlo Balint:

Suntem înaintea unei partide împotriva unei pretendente la câștigarea campionatului. Chiar dacă a început sezonul, cumva, sub așteptări, Universitatea Craiova este o echipă puternică, care-și propune să câștige toate punctele puse în joc la fiecare partidă, indiferent de adversar, Așadar, cu siguranță vor veni la Arad cu acest gând, de altfel și declarat imediat după ultimul lor meci. Apropo de jocul cu Voluntari, s-au văzut două reprize distincte. Cel puțin după pauză, craiovenii au jucat foarte bine, au marcat de trei ori și puteau să mai marcheze. Au și făcut anumite schimbări, chiar dacă doar pe poziții, au încercat un anumit sistem, după care au revenit. Trebuie să fim atenți la jucătorii care au abilitatea de a dezechilibra. Gustavo este într-o formă foarte bună, chiar și Markovic, iar Dan Nistor este un fotbalist foarte important pentru dezvoltarea atacurilor poziționale ale celor de la Craiova”.

Laurențiu Reghecampf:

Mergem la Arad să încercăm să câştigăm puncte. Venim după un meci câştigat acasă şi dorinţa este mare, la fel aşteptările sunt foarte mari din partea tuturor. Sper să continuăm pe acelaşi drum. Sperăm să câştigăm cele trei puncte cu toate că nu va fi uşor pentru că UTA este o echipă foarte bine organizată în apărare. În ultima partidă disputată acasă, cei de la UTA au jucat foarte bine cu FCSB. Rezultatul de egalitate obţinut atunci a fost unul bun pentru UTA. Dar eu am urmărit mai mult evoluţia lor şi pot pune ca au făcut un joc foarte bun”.

Transfer de ultim moment anunțat de Universitatea Craiova.