Live Stream Online România – Islanda. Vezi meciul decisiv pentru calificarea la barajul pentru Cupa Mondială

Gheorghiu Dan 11.11.2021, 16:52
Live Stream Online România – Islanda. Vezi meciul decisiv pentru calificarea la barajul pentru Cupa Mondială

Naționala României este în fața unui meci decisiv pentru calificarea la barajul la Cupa Mondială 2022. Cu o victorie astăzi în fața Islandei, tricolorii lui Rădoi își pot face calcule pentru barajele din martie.

Unde poți vedea live onlive România – Islanda, din calificările pentru Cupa Mondială 2022

Naționala României joacă în această săptămână ultimele două meciuri din grupa J de calificare la Campionatul Mondial 2022. Primul adversar este Islanda, în această seară, în Ghencea. Meciul se joacă de la ora 21:45 și poate fi urmărit live online pe platforma VoYo.ro.

Al doilea meci al tricolorilor are loc duminică, în Liechtenstein, însă confruntarea cu islandezii este cea mai importantă. Mai ales că, la ora meciului, Rădoi și jucătorii săi, vor ști ce au făcut cele două urmăritoare. Armenia – Macedonia de Nord se joacă de la ora 19:00, iar, în funcție de rezultatul de la Erevan se pot face mai multe  calcule.

O înfrângere cu Islanda nu este o tragedie

România are 13 puncte, iar Armenia și Macedonia de Nord câte 12. Dacă cele două fac egal, iar tricolorii înving Islanda, putem desface șampania. România ar pune câte trei puncte peste cele două, în condițiile în care o avantajează rezultatele directe cu amândouă, astfel că ultima etapă nu mai contează, iar naționala merge la baraj.

Și dacă învinge Armenia, iar România pierde calculele ne avantajează, dar stăm la mâna rezultatelor. Armenii ar face 15 puncte, noi am rămâne cu 13. Dar, în ultima etapă, Armenia joacă acasă cu Germania, iar România în Liechtenstein, așa că șansele rămân destul de mari pentru tricolori să termine pe poziția a doua.

O victorie a Macedoniei de Nord ne obligă și pe noi la victorie cu Islanda. Dacă se impun la Erevan, macedonenii sunt mari favoriți în ultima etapă, acasă cu Islanda, care este încă de acum ieșită din calcule. România are un meci și mai ușor, în deplasare cu Liechtenstein.

Tăcerea lui Rădoi

Cum calculele sunt favorabile tricolorilor, se discută deja despre barajul din martie. Cu sau fără Mirel Rădoi, cel care, luna trecută, anunța că pe 14 noiembrie își încheie conturile cu federația. Anunțul ferm făcut la finalul meciului câștigat cu Armenia nu a fost nici infirmat, nici confirmat la actuala acțiune a naționalei,

„Aşa cum v-am rugat, am ales ca întrebările vizavi de acest lucru să fie puse după aceste două meciuri, pentru că o decizie se va lua după aceste două meciuri. Le mulţumesc (n.r. – jurnaliştilor) pentru întrebările pe care le-au adresat, pentru că au înţeles că nu vreau să discutăm despre această situaţie, pentru că a rămas după întâlnirea pe care am avut-o cu preşedintele şi cu directorul tehnic să luăm o decizie după aceste două meciuri” – Mirel Rădoi, selecționer România

Variantele FRF

În cazul în care Rădoi se va menține ferm pe poziție și va pleca, nume importante se vor lupta pentru fotoliul de selecționer. Olăroiu tocmai a semnat în Golf și iese din calcule, însă a apărut numele lui Boloni, care, însă, are pretenții financiare mari.

Urmăriți Playsport.ro și pe