Rapid – Gaz Metan 8-0. Plus două goluri anulate. Spectacol total în Giulești

Giosanu Catinca / 18.04.2022, 22:06

Rapid a oferit spectactol total celor aproximativ 11.000 de suporteri care au venit pe stadionul din Giulești, în etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Cu un joc fabulor, într-o atmosferă minunată, Rapid s-a impus fără probleme. Carnat și Rareș Ilie au reușit câte o „dublă”, Dandea, Junior Morais și Vojtus fiind ceilalți marcatori.

LIVE TEXT Rapid  – Gaz Metan 7-0

Min 90+3 GOOOOLLL Junior Morais. Șutul puternic al brazilianului l-a „băgat în poartă” pe tânărul portar al Mediașului

Min 80. Rapid mai înscrie o dată prin Belu, dar arbitrul nu validează golul

Min 75: Golul lui Alex Ioniță e anulat pentru o poziție de ofside

Min 72: Dandea înscrie cu o lovitură perfectă de cap

Min 65: Romario Moise reușește un eurogol! Șutul său de la 20 de metri se oprește în poarta puștilor de la Mediaș

Min 60. Rapid continuă să atace. tot jocul se desfășoară în jumătatea Mediașului

Min 51. GOOOOL Rapid! Dublă și pentru Rareș Ilie. Tânărul jucător al Rapidului a primit o pasă excelentă din partea lui Ioniță, a pătruns în careu, l-a driblat pe Bumbar și a marcat.

Rareș Ilie își trece o dublă în cont în duelul cu Gaz Metan
Rareș Ilie își trece o dublă în cont în duelul cu Gaz Metan

Min 49. GOOL Rapid! Carnat își trece o dublă în cont, după ce l-a învins pe Bumbar cu un șut de la 11 metri. Junior Morais a trimis o centrare superbă din flancul stâng.

Carnat reușește dubla în duelul cu Gaz Metan
Carnat reușește dubla în duelul cu Gaz Metan

Min 47. Ocazie mare pentru Rapid! Vojtus intră în posesia unei mingi la 11 metri, dar trimite modest cu latul, pe lângă poarta lui Bumbar.


Min 46. Ocazie pentru Rapid! Carnat trimite un șut periculos de la marginea careului, însă mingea este deviată și ajunge în brațele lui Bumbar.


Min 46. Dublă schimbare la Gaz Metan! Ies Domsa și Covaci, intră Șteau și Ursu.


Pauză în Giulești. Statistică halucinantă în prima repriză. Posesie de 65% pentru Rapid, 11 șuturi pe poartă și 11 cornere. Gaz Metan, fără ocazie de gol!

Rapid a defilat în prima repriză cu Gaz Metan
Rapid a defilat în prima repriză cu Gaz Metan

Min 40. GOOOL Rapid! Carnat este servit excelent în careu de Vojtus și înscrie cu latul din câțiva metri!

Înscrie și Carnat pentru Rapid
Înscrie și Carnat pentru Rapid

Min 37. GOOOL Rapid! Rareș Ilie se descurcă excepțional în interiorul careului și, după ce a driblat elegant doi adversari, a finalizat cu un șut pe lângă Bumbar.

Rareș Ilie înscrie și duce scorul la 2-0 în favoarea Rapidului
Rareș Ilie înscrie și duce scorul la 2-0 în favoarea Rapidului

Min 36. Ocazie Rapid! Albu primește o centrare din corner și reia cu capul spre poarta lui Bumbar. Goalkeeperul medieșenilor a fost pe direcția balonului și a reușit să respingă.


Min 35. Seară incredibilă pentru Bumbar! Portarul lui Gaz Metan a avut o dublă intervenție. În prima fază a respins un șut excelent al lui Vojtus din centrul careului, după care a intervenit și în fața lui Albu.


INFO: Rapid a avut 10 cornere în primele 30 de minute. Posesia giuleștenilor a scăzut la 70%.

Rapid a beneficiat de 10 cornere în primele 30 de minute
Rapid a beneficiat de 10 cornere în primele 30 de minute

Min 29. Ocazie uriașă pentru Rapid! Alexandru Ioniță a avut o acțiune individuală superbă în flancul stâng, după care a finalizat cu interiorul spre vinclul colțului lung. Bumbar a avut o nouă paradă senzațională și a respins în corner.

Alexandru Ioniță, aproape să înscrie un gol superb cu Gaz Metan
Alexandru Ioniță, aproape să înscrie un gol superb cu Gaz Metan

INFO: Rapid a beneficiat de 8 cornere în primele 25 de minute ale partidei. Giuleștenii au o posesie a balonului de 75%.


Min 22. Ocazie uriașă pentru Rapid! O nouă minge executată din corner îl găsește într-o poziție bună pe Kait, care reia cu capul în bara dreaptă a porții apărate de Bumbar.

Rapid domină copios în duelul cu Gaz Metan. Ocazii mari la poarta medieșenilor
Rapid domină copios în duelul cu Gaz Metan. Ocazii mari la poarta medieșenilor

Min 20. Ocazie uriașă pentru Rapid! Dragoș Grigore se înalță la un corner și trimite cu capul periculos. Mingea a lovit pământul în fața lui Bumbar, însă goalkeeperul medieșenilor a avut un reflex formidabil și a respins, peste bara transversală, în corner.


Min 15. Ocazie pentru Rapid! Kait se înalță superb în careu la o lovitură de la colțul terenului și reia cu capul spre poarta lui Bumbar. Mingea a trecut cu puțin peste bara transversală.


Min 12. GOOOL Rapid! Vojtus primește o centrare în careu din partea lui Rareș Ilie și înscrie superb, din plonjon, cu capul.

Vojtus deschide scorul în duelul Rapid - Gaz Metan
Vojtus deschide scorul în duelul Rapid – Gaz Metan

Min 11. Ocazie Rapid! Albu își încearcă norocul cu un șut de la aproximativ 25 de metri, însă mingea se duce direct pe direcția lui Bumbar, care reține fără probleme.


Min 11. Ocazie mare pentru Rapid! Alexandru Ioniță primește o centrare bună în interiorul careului, însă nu a putut să devieze mingea în poarta lui Bumbar.


Min 4. Ocazie pentru Rapid! Ioniță a pătruns în careu într-o situație bună, însă a fost întâmpinat rapid de portarul medieșenilor. Bumbar a intrat prin alunecare și a deviat mingea în corner cu mână. Ioniță a căutat contactul în încercarea de a obține un penalty, dar „centralul” a considerat intervenția lui Bumbar regulamentară.


Min 2. Ocazie pentru Gaz Metan! Covaci trimite un șut periculos la firul ierbii de la marginea careului, dar mingea trece pe lângă bara dreaptă a porții apărate de Drăghia.


Min 1. A început partida!

A început duelul Rapid - Gaz Metan
A început duelul Rapid – Gaz Metan

Rapid – Gaz Metan, de la 20:30

Meciul dintre Rapid și Gaz Metan Mediaş se va desfășura luni, 18 aprilie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este o confruntare importantă, între principala favorită la câştigarea play-out-ului şi echipa care continuă să fie depunctată din cauza neachitării datoriilor salariale.

Oficialii grupării din Mediaş sunt pregătiți să bage clubul în faliment. Fanii sunt conștineți că sunt slabe șanse ca echipa să își revină curând. Cu toate acestea, nu pot anticipa rezultatul meciului care va avea loc în această seară, mai ales că giuleștenii sunt plini de surprize de fel.

Gaz Metan Mediaș, probleme din ce în ce mai mari

Clubul din Mediaș are probleme mari cu banii, acesta este și motivul pentru care fostul tehnician al formației, Ilie Poenaru, a ales să rupă contractul cu echipa din Mediaș. Unii se așteapta ca acesta să îl înlocuiască pe Toni Petrea la FCSB, din vară. Și patronul formației bucureștene a spus că i-ar plăcea să-l aducă pe tehnician la FCSB.

Sunt discuții, sunt tatonări și voi alege ce cred că este mai bine pentru mine. Trebuie să analizez foarte bine, pentru că am trecut prin niște momente destul de grele. Trebuie să văd dacă clubul respectiv se pliază pe principiile mele și dacă găsim un numitor comun.

Îmi doresc să fiu în primele șase la echipa la care voi merge. Depinde de politica clubului, de situația financiară. E clar că, de acum înainte, nu pot să mai merg la cluburi care să-și dorească evitarea retrogradării.”, a spus Ilie Poenaru, după ce a rămas liber de contract, pentru digisport.ro.

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaş se va desfășura pe noul stadion din Giuleşti și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Cum arată echipele probabile

RAPID: 31. H. Moldovan l 77. Belu, 22. Săpunaru, 27. Dr. Grigore, 11. J. Morais l 14. Kait, 23. Al. Albu l 8. Carnat, 80. Al. Ioniță II, 10. R. Ilie l 9. Ad. Bălan
REZERVE: 90. Drăghia, 4. Crepulja, 13. Goge, 17. Pănoiu, 20. Moise, 29. Stahl, 30. Dandea, 57. Marzouk, 71. Vojtus
ABSENȚI: Onea, Sefer (accidentați)
ANTRENOR: Adrian Mutu

GAZ METAN: 99. Grosz l 27. Kanda, 14. Ed. Avram, 13. Mathaus, 98. Maxim l 8. Francisco, 34. D. Iancu l 23. D. Ursu, 15. Gașpar, 11. P. Costea l 5. Domșa
REZERVE: 1. Bumbar, 2. Țala, 19. Harfaș, 20. Covaci, 24. Câmpean, 70. Șteau
ABSENȚI: Matricardi, Noian (incerți)
ANTRENOR: Flavius Boroncoi

Arbitru: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea) / A1: Iugulescu Petruţa (Buftea – Ilfov), A2: Țepușă Mihaela (Buzău – Buzău)