Sepsi OSK – Djurgardens 1-3, în turul 3 preliminar al Conference League. Misiune imposibilă pentru Cristiano Bergodi

Autori: Ștefănescu Dragoș, Robert Zanfir / 04.08.2022, 20:24
Sepsi OSK – Djurgardens 1-3, în turul 3 preliminar al Conference League. Misiune imposibilă pentru Cristiano Bergodi

Sepsi OSK a pierdut în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, 1-3 cu Djurgardens. Singurul gol al românilor a fost marcat din penalty, de Alexandru Tudorie. Cristiano Bergodi și compania vor avea nevoie de o minune în retur.

Sepsi nu a mai reușit revenirea fabuloasă din turul precedent. Atunci, Niczuly și compania au fost conduși de Olimpija Ljubljana, dar au avut un final incendiar de meci.

Suedezii s-au distanțat la 3-0 și s-au dovedit net superiori pe parcursul partidei. Spre final, Sepsi a presat, iar Alexandru Tudorie a obținut ușor o lovitură de la 11 metri. Tot atacantul introdus pe parcurs de Bergodi a marcat din penalty.

S-a terminat 1-3, iar Djurgardens ajunge la a 9-a victorie consecutivă.


FINAL: Sepsi – Djurgardens 1-3

Min87: Sepsi presează, dar șutul lui Nicolae Păun se duce mult peste poartă
Min79: GOOOL, Sepsi! Alexandru Tudorie înscrie din penaltyul obținut tot de el
Min77: PENALTY pentru Sepsi!
Tudorie este doborât în careu și obține lovitura de la 11 metri
Min70: Încă o mare ocazie pentru Sepsi. Golofca șutează, dar mingea este scoasă de la rădăcina barei.
Min59: Damașcan, Ion Gheorghe și Rodrigues au intrat. Ies Cosmin Matei, Aganovic și Bărbuț
Min57: OCAZIE MARE! Matei șutează de la distanță, dar mingea lovește bara
Min54: GOOOL! Suedezii duc scorul la proporții de calificare. Asoro reușește dubla
Min46: Începe repriza a doua.

Min45: PAUZĂ.

Min31: GOOOL! Djurgardens dublează diferența. Asoro l-a învins pe Niczuly
Min26: GOOOL! Djurgardens deschide scorul din penalty. Edvardsen nu greșește de la 11 metri.
Min25: PENALTY pentru Djurgardens. Rondon a fost lovit în mână la o fază din careul gazdelor.
Min5: Ocazie mare pentru Sepsi! Cosmin Matei centrează excelent, dar reluarea lui Rondon este scoasă din fața porții
Min1: Începe meciul


Sepsi – Djurgardens. ECHIPELE DE START:

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Ispas – Bărbuț, Păun, C. Matei – Golofca, Rondon, Aganovic
REZERVE: Began, J. Rodrigues, Ciobotariu, Damașcan, Dragomir, Dumitrașcu, Gedo, I. Gheorghe, Ninaj, Nistor, Tudorie
ABSENT: Ștefănescu (accidentat)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

DJURGARDENS: Zetterstrom – Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson – Eriksson, Schuller, Finndell – Asoro, Edvardsen, Radetinaci
REZERVE: Picornell, Banda, Cornic, Danielson, Doumbouya, Holmberg, Lofgren, Vasyutin, Wikheim
ANTRENOR: Kim Bergstrand


Covăsnenii vor un rezultat mare pe propriul teren

Joi seară, de la ora 21:00, Sepsi OSK primește vizita celor de la Djugarden în prima manșă din turul trei preliminar Conference League. Covăsnenii au o misiune grea dar vor să obțină o victorie în fața propriilor suporteri.

Sepsi a arătat o formă excelentă în debutul noului sezon din Superliga, dar și în preliminariile Conference League. În turul al doilea, elevii lui Cristiano Bergodi au trecut în dublă manșă de Olimpija Ljubljana, echipă mult mai bine cotată. Totuși, Sepsi va avea o misiune dificlă și în fața echipei suedeze,  dar vrea să obțină un rezultat pozitiv pe propriul teren.

De cealaltă parte, Djurgardens este și ea într-o formă foarte bună. Elevii lui Kim Bergstrand se află pe primul loc în campionatul Suediei, având 33 de puncte acumulate. Totuși, pe plan european Djurgardens nu este o echipă cu pretenții, cea mai bună performanță a sa fiind calificarea în grupele Cupei Intertoto, în 1996. Suedezii vin însă la Sfântu Gheorghe cu ambiții mari și speră să se califice în play-off-ul Conference League după această dublă manșă.

Cristiani Bergodi: „Plecăm cu şansa a doua”

În cadrul unei conferințe de presă, Cristiano Bergodi a prefațat înfruntarea cu Djurgarden. Tehnicianul italian a admis superioritatea adversarilor pe care-i consideră favoriți în meciul de la Sfântu Gheorghe.

Mâine (n.r.- joi) vom juca un meci important în Conference League. Întâlnim o echipă care e pe primul loc în Suedia, asta arată că e cea mai bună de acolo. Noi avem însă un moral bun pentru că am ieşit bine dintr-o perioadă încărcată. Vom încerca să facem un meci frumos, pentru că în mod sigur va fi o atmosferă extraordinară.

Noi plecăm cu şansa a doua în acest meci. Echipele din Suedia sunt echipe bune, disciplinate din punct de vedere tactic. Au şi forţă jucătorii lor şi atunci spun eu că plecăm cu şansa a doua, nu se poate spune altceva. Dar noi jucăm bine şi mâine sper să arătăm jocul nostru pe care îl facem de obicei acasă”, a declarat Cristiano Bergodi.

ECHIPE PROBRABILE:

Sepsi: 33. Niczuly – 88. Dimitrov, 44. Bălașa, 3. Mitrea, 20. Dumitrescu – 13. C. Matei, 6. Păun, 8. I. Gheorghe – 90. Golofca, 9. Tudorie, 21. Bărbuț

Rezerve: 12. Began, 5. J. Rodrigues, 7. Dragomir, 22. Francisco jr., 29. Damașcan, 45. D. Ciobotariu, 77. Aganovici, 82. Ninaj, 99. Rondon

Absent: Ștefănescu (accidentat)

Djugarden: 35. Zetterstrom l 2. Johansson, 18. Hien, 3. Ekdal, 19. Bengtsson l 7. Eriksson, 6. Schuller, 13. Finndell l 10. Asoro, 16. Edvardsen, 9. Radetinaci

Rezerve: 40. Picornell, 4. Lofgren, 8. Andersson, 12. Banda, 17. Holmberg, 22. Cornici, 23. Wikheim, 24. Odhiambo, 25. Doumbouya

Absenți: –

Antrenor: Kim Bergstrand