Shakhter 2-1 FCSB (5-3 la loviturile de departajare). Dezastru pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali trăiește una dintre marile rușini din istorie, după ce a fost eliminată în Kazahstan

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.07.2021, 19:00
Shakhter 2-1 FCSB (5-3 la loviturile de departajare). Dezastru pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali trăiește una dintre marile rușini din istorie, după ce a fost eliminată în Kazahstan

Shakhter 2-1 FCSB (5-3 la loviturile de departajare). FCSB a trăit una dintre cele mai mari umilințe din istorie în Kazahstan.

Shakhter Karagandy 2-1 FCSB (5-3 la loviturile de departajare)

TATTYBAYEV ÎNSCRIE ȘI FCSB ESTE OUT DIN CUPELE EUROPENE!


Vucur înscrie cu multă șansă! 4-3!


Atanaskovski înscrie fără emoții! 4-2 Shakhter!


RATEAZĂ MORUȚAN! Rămâne 3-2 pentru Shakhter!


Graf înscrie cu emoții! 3-2 Shakhter!


Alexandru Crețu înscrie fără emoții! 2-2


Înscrie și Bukorac! 2-1 Shakhter!


Florinel Coman marchează cu o execuție sigură! 1-1


Rustemovic înscrie prima lovitură de departajare! 1-0 pentru Shakhter!


Min. 120+2: Final de meci! Urmează loviturile de departajare!

Min. 113: Perianu îi ia locul lui Ovidiu Popescu.

Min. 106: A început repriza secundă a prelungirilor!

Min. 105: Finalul primei reprize de prelungiri!

Min. 100: Moruțan trimite mult peste poartă cu piciorul drept.

Min. 97: Shakhter a trecut din nou pe lângă gol! Lui Omirtaev i-au lipsit câțiva centimetri pentru a trimite în poartă o centrare din partea dreaptă.

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri! Haruț i-a luat locul lui Valentin Crețu în flancul drept al apărării FCSB-ului.

Final de meci la Erevan! Calificarea se va decide după două reprize de prelungiri!

Min. 90+1: Gol Shakhter Karagandy! Tattybayev înscrie din 2 metri după o eroare mare a apărării FCSB-ului!

Min. 88: Florin Tănase este înlocuit de Cristian Dumitru.

Min. 84: O nouă ocazie uriașă ratată de Shakhter! Omirtaev nu a fost în stare să trimită pe poartă din doar 4 metri.

Min. 82: Ovidiu Popescu a șutat de la distanță, fără probleme pentru portarul Shatskiy.

Min. 76: GOOOOOOL FCSB! Florinel Coman înscrie cu o execuție elegantă după o fază colectivă de excepție a echipei roș-albastre!

Min. 73: Ocazie mare pentru Shakhter! Andrei Vlad intervine foarte bine la șutul lui Shikavka și acordă corner pentru kazahi.

Min. 67: O nouă ocazie pentru FCSB! Oaidă a trimis cu capul peste poartă din poziție bună.

Min. 63: Octavian Popescu este înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Min. 50: Ocazie FCSB! Octavian Popescu a șutat peste poartă din interiorul careului!

Min. 46: A început repriza secundă! Todoran a făcut două schimbări la pauză. Șerban l-a înlocuit pe Radunovic, în vreme ce Florinel Coman i-a luat locul lui Ondrasek.

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 41: Moruțan șutează de la distanță, mult însă pe lângă poartă.

Min. 27: Ocazie uriașă pentru FCSB! Florin Tănase a trimis în bara transversală cu un șut din 3 metri! Mijlocașul a fost ușor ținut în momentul execuției, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 23: Ocazie FCSB! Radunovic a trimis un șut puternic din voleu cu piciorul stâng, însă mingea s-a dus pe lângă poarta lui Shakhter.

Min. 11: GOL Shakhter Karagandy! Andrei Vlad scapă în față un șut de la distanță, iar Gabyshev a urmărit mingea și a înscris din 5 metri!

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

Shakhter Karagandy: Shatskiy – Gabyshev, Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najaryan, Bukorac, Mitosevic – Sviridov, Shikavka
Rezerve: Trofimets, Sailauov, Tattybayev, Kybyray, Omirtayev, Nazymkhanov, Rustemovic, Nurseitov
Antrenor: Andrei Finoncenko

FCSB: Vlad – V. Crețu, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Cordea, Ondrasek, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Haruț, Coman, Cristea, Stoica, Dumitru, Perianu, Oaidă, Musi, Șerban
Antrenor: Dinu Todoran

Stadion: Vazgen Sargsyan Republican Stadium (Erevan)
Arbitru: Dragomir Draganov (Bulgaria)


Dinu Todoran s-a arătat destul de îngrijorat la conferința de presă de dinaintea meciului

Antrenorul FCSB-ului a tras un semnal de alarmă înaintea meciului. El a subliniat faptul că Shakhter și-a menajat titularii în ultimul meci de campionat. Spre deosebire de FCSB, care a avut un meci extrem de dificil în Liga 1, pe teren propriu contra Universității Craiova. Roș-albaștrii au făcut însă un meci de senzație și s-au impus cu scorul de 4-1. Cu toate acestea, este posibil că jucătorii lui Todoran să resimtă efortul depus în acel meci, aspect care îl îngrijorează și pe antrenorul echipei.

În altă ordine de idei, Todoran a găsit și un punct pozitiv înaintea acestui meci. El a spus că este un avantaj pentru echipa sa faptul că meciul nu se va juca în Kazahstan, ci în Armenia, la Erevan. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că în ultima săptămână s-au înregistrat foarte multe cazuri de Covid-19 în Kazahstan, iar această țară a fost inclusă pe lista roșie.

Ne așteaptă un meci foarte greu, un meci de calificare. Avem avantajul din meciul tur și suntem conștienți de importanța jocului. Este un avantaj că jucăm pe un teren neutru și că este și suprafața de iarbă. Dacă jucam la Karagandy, ar fi avut stadionul lor, terenul lor. N-avem ce să facem, am văzut cu pandemia ce se întâmplă. Important e că se joacă.

Mi-e frică de toată echipa. E o echipă care și-a menajat la ultimul joc jucătorii. Vor fi mai proaspeți decât noi. Noi am jucat acum trei zile, am depus un efort foarte mare.

Este un avantaj că se joacă fără spectatori. Noi ne-am obișnuit cu atmosfera, cu suporterii, mai ales cu Peluza Nord, care ne-a încurajat. Fotbalul trebuie să se joace cu spectatori”, a declarat Dinu Todoran la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy.