LIVE TEXT | Simona Halep – Bianca Andreescu, ora 15:30. Simona Halep joacă a doua semifinală consecutivă pe iarbă

Dragos Stefanescu 24.06.2022, 10:05
LIVE TEXT | Simona Halep – Bianca Andreescu, ora 15:30. Simona Halep joacă a doua semifinală consecutivă pe iarbă

Simona Halep și Bianca Andreescu se vor înfrunta vineri în semifinalele turneului de la Bad Hombrg. Partida va începe în jurul orei 15:30 și poate fi urmărită în format Live Text pe PlaySport.ro.

Simona Halep – Bianca Andreescu, în semifinalele de la Bad Homburg

Simona Halep (19 WTA) are un parcurs excelent în cadrul turneului de la Bad Homburg. În sferturile de finală, marea noastră campioană a obținut o victorie categorică în fața Amandei Anisimova (25 WTA), scor 6-2, 6-1. În semifinale, Simona o va înfrunta pe Bianca Andreescu (64 WTA).

De cealaltă parte, sportiva din Canada a obținut calificarea în penultimul act de la Bad Homburg după ce a învins-o pe Daria Kasatkina (13 WTA), scor 6-4, 6-1. Simona și Bianca s-au mai înfruntat o singură dată în circuitul WTA. Românca s-a impus în grupele Turneului Campioanelor din 2019, cu scorul de 3-6, 7-6(6), 6-3. Pentru Simona Halep este a doua semifinală consecutivă în care joacă, după cea de la Birmingham. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Alize Cornet (44 WTA) și Caroline Garcia (75 WTA).

Declarații rezervate înaintea duelului de la Bad Homburg

Simona Halep a oferit o scurtă declarație înaintea duelului cu Bianca Andreescu din semifinalele de la Bad Homburg. Constănțeanca a admis că va avea o misiune grea în fața sportivei din Canada, dar știe ce strategie să adopte.

Va fi un meci greu, știu la ce să mă aștept! Va fi un joc diferit pe iarbă, dar acum mă bucur pentru victorie, apoi mă voi gândi la meciul de mâine”, a spus Simona Halep.

Bianca Andreescu a fost extrem de bucuroasă după ce s-a calificat în penultimul act de la Bad Homburg. Sportiva canadiană a explicat că va face totul pentru a se califica în finală, indiferent de numele adversarei.

Oau! Sunt fericită că sunt în semifinale și, indiferent cine va câștiga dintre Halep și Anisimova, eu voi da totul pe teren mâine”, a declarat Bianca Andreescu.

Simona Halep se simte excelent pe iarba din Germania

Simona Halep s-a arătat extrem de încântată de susținerea de care beneficiază la Bad Homburg. Constănțeanca a declarat că se simte foarte bine la turneul din Germania și le-a mulțumit fanilor ei după victoria cu Amanda Anisimova.

A fost un meci foarte bun. Am știut că ea va juca rapid, așa că a trebuit să fiu puternică și mereu în poziția corectă. Am jucat bine. Ador să joc aici. Îmi plac foarte mult oamenii de aici, am parte de foarte multă susținere de fiecare dată când joc aici, așa că aș vrea să le mulțumesc fanilor. Orașul este frumos, îmi place foarte mult să fiu aici.”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe