LIVE. Veronika Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-6. Campioana noastră merge în optimi la Australian Open 2021

Marian Cărăvan / 12.02.2021, 11:27
LIVE. Veronika Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-6. Campioana noastră merge în optimi la Australian Open 2021

LIVE. Veronika Kudermetova – Simona Halep, în turul 3 la Australian Open 2021.

Game, set și meci Simona Halep! Campioana noastră își continuă aventura la Australian Open 2021. Simona Halep o învinge în turul 3 pe rusoaica Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3.  Simona Halep se va confrunta în optimi cu învingătoarea dintre Iga Swiatek și Fiona Ferro.

Setul 2. Veronika Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-6

 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-6. Victorie clară pentru Simona Halep și calificare în optimi la Australian Open 2021.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-5. Break făcut de Simona Halep. Campioana noastră servește pentru câștigarea meciului.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-4. Simona Halep, favorita nr. 2 la Australian Open, preia din nou conducerea în setul 2 al meciului cu Veronika Kudermetova.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-3. Schimb superb de mingi între cele două jucătoare. Simona egalează în setul 2. Se joacă de o oră pe Rod Laver Arena.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 3-2. Break la zero făcut de Veronika Kudermetova. De departe, cel mai bun game făcut de rusoaică în acest meci.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 2-2. Revenire a jucătoarei din Rusia.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 1-2. Rusoaica nu pare să-i pună probleme campioanei noastre. Se repetă, oare, istoria din primul set?
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 1-1. Simona face re-break.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6, 1-0. Rusoaica face break-ul, în debutul setului secund.

Setul 1. Veronika Kudermetova – Simona Halep 1-6

 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-6. Simona Halep a făcut din nou break-ul, după ce Kudermetova a salvat două mingi de set.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-5. Românca a revenit de la 0-30 în acest game. Se apropie de câștigarea primul set.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-4. Un nou break făcut de Simona Halep. Au trecut 19 minute din acest meci.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-3. Un  game disputat, câștigat în cele din urmă de româncă.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-2. Break la zero Simona Halep!
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-1. Campioana noastră își valorifică serviciul.
 • V. Kudermetova – Simona Halep 1-0. Rusoaica începe în forță și câștigă primul game.

UPDATE. A început meciul.


Simona Halep intră din nou pe teren. În turul 3 la Australian Open, constănțeanca o întâlnește pe rusoaica Veronika Kudermetova. Meciul se dispută pe Rod Laver Arena din Melbourne, cu începere de la ora 10:00.

LIVE. Veronika Kudermetova – Simona Halep, în turul 3 la Australian Open 2021

Simona Halep (2 WTA) și Veronika Kudermetova (36 WTA) nu s-au mai întâlnit până acum la simplu.

Dacă Halep și Kudermetova nu s-au întâlnit la simplu, în schimb s-au întâlnit la dublu. În două meciuri. Primul dintre ele a avut loc în 2017, la Shenzhen.

Simona Halep și Monica Niculescu pierdeau atunci în fața perechii Kudermetova/Dzalamidze, scor 3-6, 3-6. A doua întâlnire a avut loc în vara anului trecut, la Praga. Halep și Barbra Strycova au fost învinse de Kudermetova și Pavlyuchenkova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Așadar, în meciurile de dublu, Simona Halep nu a reușit să se impună în fața rusoaicei Veronika Kudermetova. Poate va reuși astăzi, în turul 3 la Australian Open 2021.

Pentru a ajunge în turul 3, Simona Halep a trecut pe rând de două reprezentante ale gazdelor. În primul tur, a eliminat-o pe Lizette Cabrera, scor 6-2, 6-1. În turul secund, Simona Halep s-a impus după un meci dramatic cu Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-4, 7-5. Dacă va trece de Kudermetova, Simona Halep se va confrunta în optimi cu învingătoarea dintre Iga Swiatek și Fiona Ferro.

Simona Halep tinteste calificarea in optimi
Simona Halep tinteste calificarea in optimi

Parcursul adversarei Simonei Halep

Veronika Kudermetova, adversara Simonei Halep din turul 3, ocupă locul 36 în clasamentul WTA. Rusoaica în vârstă de 23 de ani, născută la Kazan, este dreptace și nu a cîștigat niciun turneu la simplu. În schimb, are în palmares un trofeu în proba de dublu.

Până la meciul din turul 3, Veronika Kudermetova le-a eliminat pe Marta Kostyuk (Ucraina) și pe Varvara Gracheva (Rusia).

Cu Simona trebuie să servesc și să returnez bine. Dacă am vreo șansă, trebuie să profit. Simona este o luptătoare și se mișcă foarte bine. Este o jucătoare incredibilă. Trebuie să dau tot ce am mai bun pentru a câștiga.

M-am antrenat cu ea anul trecut, după ce s-a reluat sezonul, în Praga. Am jucat un set și am pierdut cu 7-5. Dar a fost un set bun”, a declarat Veronika Kudermetova.

Meciul Veronika Kudermetova – Simona Halep este de la ora 10:00, pe Rod Laver Arena. Simona Halep este singura reprezentantă a României rămasă în competiție la Australian Open 2021, în proba de simplu. Sorana Cîrstea a fost eliminată de Marketa Vondrousova.