Rednic, atac frontal la fostul staff al Viitorului Constanța după eșecul cu Mediaș. Semnul de întrebare al Puriului

Marian Cărăvan 20.12.2020, 11:18
Rednic, atac frontal la fostul staff al Viitorului Constanța după eșecul cu Mediaș. Semnul de întrebare al Puriului

Mircea Rednic nu a reușit deocamdată să obțină nicio victorie cu Viitorul. Echipa dobrogeană a pierdut cu 0-1 meciul cu Gaz Metan, din etapa a 15-a a Ligii 1, iar „Puriul” începe să-și facă griji. Tehnicianul trage un semnal de alarmă și pune la îndoială capacitățile fostului staff al Viitorului Constanța.

Mircea Rednic îi cere lui Gheorghe Hagi să-i aducă jucători noi

După înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, Mircea Rednic a analizat situația de la noua sa echipă și a tras un semnal de alarmă. Tehnicianul lovește, voalat, și în fostul staff tehnic, atunci când vorbește despre desele probleme musculare ale jucătorilor săi. Totodată, îi cere lui Gheorghe Hagi să-i aducă jucători noi, pentru a face față în campionat. Liga 1 se reia destul de repede, la jumătatea lunii ianuarie.

„Sunt în perioada în care trebuie să evaluez lotul, jucătorii, vedeți că echipa suferă. Au probleme din punct de vedere fizic, au făcut eforturi foarte mari în perioada asta. Vine vacanța, sper ca după aceea să reușim să punem lucrurile la punct. Ne liniștim acum, după acest meci, că toată lumea e supărată.

Normal, trebuie să fie schimbări, trebuie să aducem un plus. Jucătorii care au venit nu au adus un plus, poate doar Luckassen. Trebuie să avem concurență pe posturi. Nu ar fi bine acum să începem să criticăm un jucător sau altul. Rezultatele sunt proaste, toată lumea e de vină, inclusiv antrenorul, pentru că nu am reușit să găsesc formula ideală. Sunt inexplicabile atât de multe probleme musculare. Chiar dacă a fost o perioadă grea cu COVID-ul, am avut jucători care au făcut pauză, dar asta nu e o scuză”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic trage un semnal de alarma dupa infrangerea de la Medias
Mircea Rednic trage un semnal de alarma dupa infrangerea de la Medias

Mircea Rednic voia să încheie anul cu o victorie

Mircea Rednic era optimist înaintea meciului cu Gaz Metan. „Puriul” miza pe o victorie a elevilor săi la Mediaș.

„Ultima impresie contează, dar va fi o deplasare dificilă. E îmbucurător că am toți jucătorii la dispoziție, în afara lui Ciobanu am reușit să-i recuperez pe toți. Sunt convins că vom juca bine și vom obține cele trei puncte, de care avem mare nevoie.

Vrem să ne îndeplinim obiectivul, să terminăm în primele șase. O victorie ar fi importantă și pentru moralul jucătorilor, vin Sărbătorile”, spunea Mircea Rednic înaintea meciului.

Mircea Rednic a fost numit antrenor la Viitorul pe 1 decembrie. „Puriul” a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și șase luni, luându-i locul lui Ruben de la Barrera, demis după rezultatele slabe din acest sezon. Trei meciuri a disputat Viitorul cu Mircea Rednic pe banca tehnică. 1-1 cu Chindia (deplasare), 1-2 cu FC Botoșani (acasă) și 0-1 cu Gaz Metan (deplasare) sunt rezultatele lui Mircea Rednic la Viitorul.

Viitorul Constanța este momentan pe locul 7, cu 17 puncte. Formația dobrogeană are un meci mai puțin disputat, cel cu Hermannstadt, din etapa a 12-a, amânat pentru 2021.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe