OFICIAL | Încă o despărțire pentru Liverpool. A fost unul dintre cei mai apreciați jucători de către Jurgen Klopp

Robert Zanfir / 29.06.2022, 00:10
OFICIAL | Încă o despărțire pentru Liverpool. A fost unul dintre cei mai apreciați jucători de către Jurgen Klopp

Takumi Minamino (27 de ani) s-a despărțit de Liverpool și va juca în sezonul viitor la AS Monaco. Japonezul a fost unul dintre favoriții lui Jurgen Klopp, care l-a pierdut în această vară și pe Sadio Mane.

Liverpool se transformă din temelii. După ce l-a pierdut pe Sadio Mane, ajuns la Bayern Munchen, Jurgen Klopp se pregătește pentru o nouă lovitură. Mo Salah ar putea fi scos la vânzare, după ce a mărit pretențiile salariale. Totuși, „cormoranii” au punctat și la capitolul veniri. Darwin Nunez ar putea deveni cel mai scump jucător transferat de echipa de pe Anfield Road.

Takumi Minamino a plecat de la Liverpool

Între timp, Jurgen Klopp și-a luat rămas bun și de la Takumi Minamino. Japonezul a ajuns la Liverpool la începutul lui 2020 și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din vestiarul fostei campioane din Premier League.

Minamino s-a dovedit în cele din urmă o afacere bună pentru „cormorani”. Adus cu 8,5 milioane de euro de la Salszburg, niponul i-a convins pe francezii de la Monaco că merită suma de transfer de 15 milioane de euro.

„Ne-a făcut mai buni în fiecare zi în care a fost alături de noi și asta nu doar în meciurile în care a jucat, ci și în fiecare sesiune de antrenament. Atitudine perfectă, mentalitate de învingător”, a transmis Jurgen Klopp, imediat după anunțul oficial al transferului.

Takumi Minamino a finalizat astăzi un transfer permanent la AS Monaco după doi ani și jumătate petrecuți pe Anfield. Toată lumea de la Liverpool ar dori să-i mulțumească pentru contribuțiile sale și să-i ureze mult succes în următorul capitol al carierei sale,
Contul oficial de twitter al lui Liverpool.

Marele regret al lui Sadio Mane după despărțirea de Liverpool

Sadio Mane s-a despărțit de Anfield Road după șase ani în tricoul „cormoranilor”. Senegalezul a semnat pentru trei ani cu Bayern, dar regretul despărțirii de Jurgen Klopp și compania este unul uriaș:

„Oricine pleacă de la Liverpool, ținând cont de suporteri, cred că va avea mereu un regret, pentru că sunt cei mai buni din lume, după cum am mai spus.

Știu că aveau și un cântec pentru mine, dar nu știu să îl cânt (râde). M-am simțit minunat aici. Când joci pe Anfield primești o forță uriașă datorită fanilor. Bineînțeles că îmi va fi dor de voi, vă iubesc! Voi păstra casa din Liverpool și cu siguranță voi reveni.

Mă voi întoarce să îi salut și să văd echipa la treabă. Voi rămâne fanul numărul 1 al lui Liverpool”, a spus și Sadio Mane, la despărțirea de Liverpool.