Liverpool ia serios în calcul plecarea lui Salah și îi aduce un înlocuitor care are un sezon de vis

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.04.2022, 23:24
Liverpool ia serios în calcul plecarea lui Salah și îi aduce un înlocuitor care are un sezon de vis

Liverpool ar putea să îl piardă chiar în această vară pe Mohamed Salah și se pregătește deja pentru acest posibil deznodământ. Starul egiptean în vârstă de 29 de ani mai are contract pe Anfield Road doar până în iunie 2023. Iar momentan nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului pentru prelungirea lui.

Acest lucru înseamnă că, în cazul în care lucrurile rămân neschimbate, Liverpool l-ar putea pierde gratis pe Salah la finalul sezonului viitor. Conducerea „cormoranilor” pare să conștientizeze din ce în ce mai mult această posibilitate și încearcă deja să își ia măsuri de precauție.

Liverpool ia în calcul răscumpărarea lui Harry Wilson pentru a-l înlocui pe Mohamed Salah, în cazul în care egipteanul va pleca de pe Anfield Road

În presa din Anglia se discută în aceste zile despre posibilitatea ca Liverpool să activeze clauza de răscumpărare de circa 20 de milioane de euro pentru Harry Wilson. Jucător pe care l-a cedat la Fulham la startul acestui sezon în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Galezul în vârstă de 25 de ani care evoluează pe același post cu Mohamed Salah are un sezon de vis în Championship.

El a marcat 10 goluri și a oferit 14 pase decisive în acest sezon pentru Fulham, echipă care este foarte aproape de revenirea în Premier League. Londonezii, cu Wilson și Mitrovic în formă de zile mari, sunt lideri autoritari în liga secundă engleză cu 9 meciuri rămase de disputat.

Harry Wilson a demonstrat astfel că poate fi o variantă pentru Jurgen Klopp. În cazul în care acesta ar rămâne fără Mohamed Salah. Și, chiar dacă egipteanul ar rămâne pe Anfield și pentru sezonul viitor, Liverpool ar putea profita de cota foarte bună pe care o are Wilson în prezent și să facă un profit consistent într-un timp foarte scurt. „Cormoranii” îl pot răscumpăra pentru 20 de milioane de euro și să îl vândă apoi pentru o sumă mai mare.

Salah ar fi dorit de Barcelona

În ceea ce îl privește pe Mohamed Salah, principala variantă vehiculată în aceste săptămâni este Barcelona. Rămâne totuși de văzut dacă gruparea catalană va putea, în contextul problemelor financiare cu care se confruntă, să îi satisfacă egipteanului pretențiile salariale.

Cutremur în Premier League. Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool să antreneze cele mai mari staruri

Urmăriți Playsport.ro și pe