Liverpool pare blestemată în acest sezon. Lista accidentaților s-a mărit

Giosanu Catinca / 10.08.2022, 04:59
Liverpool pare blestemată în acest sezon. Lista accidentaților s-a mărit

Liverpool a avut parte de un început slab în Premier League. Formația pregătită de Jurgen Klopp a întâlnit-o sâmbătă pe nou-promovata Fulham. Meciul s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2.

Liverpool a început slab noua stagiune

Partida dintre Liverpool și Fulham s-a desfășurat pe Stadionul ”Craven Cottage”. Deznodământul meciului nu a fost nici pe departe așa cum se aștepta Jurgen Klopp. Tehnicianul spera că elevii săi îi vor învinge pe fotbaliștii legitimați la Fulham și va obține mai multe puncte. Nu a fost însă așa!

Fulham și Liverpool au terminat la egalitate, după o evoluție nu tocmai bună. Fulham a deschis scorul în minutul 32, prin Aleksandar Mitrovic. Acesta a trimis balonul în poarta lui Liverspool după ce a primit o pasă bună de la Tete.

Liverpool a restabilit egalitatea în minutul 64 prin Darwin Nunez. Acesta din urmă a marcat la 13 minute după ce Firmino a fost înlocuit de fotbalistul uruguayan. Mitrovic a reușit ”dubla” după un penalty comis de Van Dijk. A urmat apoi golul lui Mohamed Salah. Acesta a marcat în minutul 80 și astfel a anulat victoria echipei lui Jurgen Klopp.

Unde au greșit cormoranii

Thiago Alcantar a ieșit accidentat din meciul cu Fulham. Acesta a acuzat dureri în timpul partidei și a fost schimbat la câteva minute de la pauză. În locul său a intrat Harvey Elliot.

„Cormoranii” au primit o lovitură dură. Compartimentul lor median nu arată bine deloc. Ei aveau deja trei jucători accidentați. Este vorba despre Curtis Jones, Naby Keita și Alex Oxlade-Chamberlain. Cu toții sunt în plin proces de recuperare și nu se știe cât timp vor mai lipsi de pe terenul de fotbal.

”Nu am fost nici măcar aproape de potențialul nostru”

Jurgen Klopp și-a desființat jucătorii după meciul cu Fulham. Tehnicianul este de părere că partida din prima etapă a campionatului Angliei a fost „mizerabilă”.

Nici măcar aproape nu am fost de un meci bun. Am avut atitudinea greșită, asta a fost. Am arătat câteva mostre de fotbal când eram în fața porții lor, dar cam atât. Cel mai bun lucru de la acest meci este rezultatul, că am luat un punct din acest meci mizerabil. Nu am fost nici măcar aproape de potențialul nostru, dar asta este, e vina mea, am făcut ceva greșit în ultima săptămână. Atitudinea a fost greșită de la început.”, a declarat Jurgen Klopp.