Liviu Ciobotariu, declarație fără precedent după remiza cu Bodo/Glimt: „Nu este fairplay. Am să sacrific un meci”

Cosmin Olteanu 24.08.2023, 22:56
Liviu Ciobotariu, declarație fără precedent după remiza cu Bodo/Glimt: „Nu este fairplay. Am să sacrific un meci”

Liviu Ciobotariu a avut o declarație fără precedent după remiza cu Bodo/Glimt.

Sepsi a remizat, acasă, cu Bodo/Glimt, 2-2, în prima manșă din play-off-ul Conference League.

Liviu Ciobotariu, declarație fără precedent după remiza cu Bodo/Glimt

Duminică, la ora 13:00, Sepsi o va întâlni, în deplasare, pe Poli Iași, în etapa a 7-a de Superliga, spre nemulțumirea formației de la Sfântu Gheorghe, care și-ar fi dorit amânarea meciului.

Liviu Ciobotariu spune că îi este imposibil echipei sale să evolueze la capacitate maximă, atât la Iași, cât și în returul cu Bodo/Glimt, motiv pentru care se gândește să „sacrifice” partida din campionat.

„Un joc bun de partea noastră. Păcat că, în prima repriză, nu am fost atenți la acel contraatac al lor. Băieții sunt de felicitat pentru că au avut puterea să revină. Ăsta e un lucru care mă satisface și chiar îi felicit pe jucători.

Am vorbit cu jucătorii la pauză și le-am spus că trebuie să punem presiune. Mă mulțumește prestația lui Ștefănescu. Sigur, faptul că nu a dat gol poate fi o dezamăgire pentru el. Dar eu sunt mulțumit de el.

Mâine, o să iau o decizie în privința meciului de la Iași, pentru că e imposibil ce se întâmplă. Nu voi lua în calcul meciul acesta. Nu este fairplay, dar nu pot sa-l iau în calcul. am să sacrific un meci”, a declarat Liviu Ciobotariu, după meciul cu Bodo/Glimt, potrivit Digi Sport.

Sepsi visează la calificarea în grupe după egalul din play-off

Roland Niczuly susține că Bodo/Glimt nu este o echipă atât de temut pe cât s-a vorbit înaintea meciului de joi. Totodată, acesta crede că Sepsi se poate impune în manșa retur.

„Am primit două goluri în această seară, dar cred că puteam să obținem mai mult, adică victoria. Am practicat un fotbal bun, i-am blocat foarte bine pe cei de la Bodo. Ne-am creat mai multe ocazii de a marca decât ei, doar șansa a fost de partea lor și nu am reușit să câștigăm.

Acest 2-2 ne dă speranțe, i-am simțit în seara asta că nu sunt o echipă atât de temut pe cât se vorbea. Mergem în Norvegia și vom avea șanse reale de a ne califica.

Eram supărat (n.r. după golul al doilea primit), dacă jucam simplu și nu degajam nu se întâmpla nimic. Asta este, suntem o echipă și mergem mai departe”, a declarat Roland Niczuly.

Urmăriți Playsport.ro și pe