Liviu Ciobotariu, dezvăluiri de ultim moment. Ce s-a întâmplat după întâlnirea cu Adrian Mititelu Jr

Giosanu Catinca 23.12.2021, 23:58
Liviu Ciobotariu, dezvăluiri de ultim moment. Ce s-a întâmplat după întâlnirea cu Adrian Mititelu Jr

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a mărturisit, în cadrul unui interviu, că Gabi Tamaș are un rol important la gruparea ilfoveană. Tehnicianul susține că fotbalistul de 38 de ani a contribuit enorm la renașterea formației pe care o pregătește.

Dezvăluirile lui Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu a recunoscut că prezența lui Gabi Tamaș la echipă îl ajută enorm de mult.

Gabi Tamaș are farmecul lui. E un băiat senzațional, un băiat corect. Este lider de vestiar, toată lumea știe ce apucături mai are el câteodată. Și înainte de meci încearcă să-i motiveze, dacă-i vede moi sau stresați la încâlzire îi mai ‘ia și la șuturi’.

A fost o situație delicată pentru mine, am încercat să o ocolesc, să fiu sincer (n.r. întâlnirea cu Adrian Mititelu Jr înainte de U Craiova 1948 – FC Voluntari). Ce am apreciat e că înainte să apară în presă Gabi a venit și mi-a spus.

A fost ceva inopinant, nu ceva programat. Am evitat să vorbesc pentru că nu voiam să-l pun într-o postură delicată pe Gabi, fiindcă îmi era ușor. Am încredere în el, am fost și colegi o perioadă scurtă la Dinamo.”, a spus Liviu Ciobotariu la Digi Sport.

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul selecționer al României

Liviu Ciobotariu a fost inclus de FRF pe lista celor 12 antrenori potriviți pentru a prelua echipa națională a României.

Faptul că membrii din Comitetul Executiv s-au gândit la el l-au făcut pe Liviu Ciobotariu să fie fericit.

Dacă există acea listă, atunci mă simt mândru. Este o onoare pentru mine să fiu pe o listă cu cei 10 antrenori nominalizați pentru a prelua echipa națională. Sunt bucuros. Este o răsplată penru tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest an.”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit aceleiași surse.

Pe Ursea nu îl cunosc foarte bine, dar pe Adi Mutu și Edi Iordănescu îi știu bine. Sunt doi antrenori bine pregătiți. Edi a demonstrat pe unde a fost, iar Adi e un antrenor care la echipa națională de tineret mi-a plăcut.”, a completat antrenorul celor de la FC Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe