Liviu Ciobotariu, precaut înainte de ȚSKA Sofia – Sepsi: „Ne-am luat măsuri”

Cristian Stan 27.07.2023, 11:44
Liviu Ciobotariu, precaut înainte de ȚSKA Sofia – Sepsi: „Ne-am luat măsuri”

ȚSKA Sofia – Sepsi se joacă în acestă seară, de la ora 20:00, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. Partida poate fi urmărită live pe playsport.ro.

Duelul din Bulgaria reprezintă debutul în acest sezon european pentru Sepsi, nimeni alta decât câștigătoarea Cupei României. Antrenorul formației din România, Liviu Ciobotariu, a prefațat partida cu ȚSKA și a precizat că întâlnește o formație cu mult mai multă experiență europeană.

Sepsi debutează în Europa, însă Ciobotariu este precaut: „Ne-am luat măsuri”

Sepsi începe azi campania europeană pe terenul bulgarilor de la ȚSKA Sofia. Formația covăsneană este creditată cu a doua șansă la casele de pariuri, aspect confirmat și de antrenorul Liviu Ciobotariu la conferința de presă premergătoare partidei.

„Întâlnim o echipă cu o istorie și cu un palmares fantastic. A câștigat 31 de titluri, 21 de Cupe ale Bulgariei.

E o echipă foarte iubită, cu siguranță ne va aștepta o atmosferă senzațională. Suntem pregătiți mental, fizic și tactic. Suntem aici să scoatem un rezultat care să ne dea speranțe pentru partida retur”, a spus Liviu Ciobotariu.

Cu toate că CSKA Sofia este o formație tehnică, foarte bine organizată și cu un stil de joc ofensiv, conform declarațiilor lui Liviu Ciobotariu, Sepsi și-a făcut calculele pentru acest duel.

„Este clar, au mult mai multă experiență în competițiile internaționale. Dorința noastră este aceea de a merge mai departe. Știm că adversarul este foarte puternic, jucători de mare calitate. I-am urmărit, i-am studiat.

„CSKA este o echipă tehnică, foarte bine organizată, cu un stil de joc ofensiv. Știm că s-au luptat la titlu, Ludogorets a câștigat în ultima etapă. De speriat? E clar că ne-am luat măsuri. E fotbal, iar aici trebuie să joci cu entuziasm”, a concluzionat Liviu Ciobotariu.

Echipa probabilă a celor Sespi în duelul cu ȚSKA Sofia: 33. Niczuly – Oteliţă, Bălaşa, D. Ciobotariu, A. Dumitrescu – N. Păun, C. Matei, Alimi –  M. Ştefănescu, Damaşcan,  Safranko.

Urmăriți Playsport.ro și pe