Liviu Ciobotariu, nemulțumit de egalul de la Pitești: „Am avut 18 situații de a marca”. + Laude pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță 14.10.2022, 21:22
Liviu Ciobotariu, nemulțumit de egalul de la Pitești: „Am avut 18 situații de a marca”. + Laude pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Liviu Ciobotariu a apreciat că FC Voluntari putea obține o victorie pe terenul lui FC Argeș, mai ales că echipa sa a evoluat în superioritate numerică din minutul 72, când Paul Arnold Garita, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost eliminat după ce a încasat al doilea cartonaș galben.

Liviu Ciobotariu a apreciat că echipa sa se putea impune la Pitești

Antrenorul ilfovenilor a subliniat că echipa sa și-a creat foarte multe situații de a marca. De asemenea, el a admis că și FC Argeș putea câștiga cele trei puncte, în condițiile în care Garita, despre care „Ciobi” a avut cuvinte de laudă, a lovit bara transversală în debutul meciului și a ratat și un penalty în minutul 39.

„Am avut 18 situații de a marca. Este adevărat că puteam să și pierdem. Am avut șansă când Garita a ratat penalty și a mai scos Droppa o minge de pe linia porții. Jucăm bine, punem probleme, astăzi ne-a lipsit doar golul, am controlat jocul, am pasat. O echipă bine organizată, chiar am spus că Garita este un atacant periculos și ne-a pus în dificultate de câteva ori. Puteam să câștigăm, în prima repriză am avut 4 ocazii de gol, ăsta este fotbalul. Până la urmă este un punct câștigat în deplasare. Încercăm meciul următor să câștigăm.

Le-am spus jucătorilor înainte de joc că suntem la o răscruce, aproape de locul 6, dar tot la două puncte de loc de baraj. Pentru noi era foarte important să obținem un rezultat pozitiv. Ca și joc, mi-a dat speranțe că putem mult mai mult.

Din păcate, avem foarte multe probleme medicale. Astăzi l-am pierdut și pe Matricardi. Trebuie să mă gândesc foarte bine, dacă voi începe cu primul 11 sau nu (n.r. în Cupă)”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul partidei de la Pitești.

Mihai Popa l-a ironizat pe Garita după ce i-a apărat lovitura de la 11 metri

Portarul lui FC Voluntari a dovedit încă o dată că este un specialist al loviturilor de la 11 metri. Totuși, după meci, el a admis că nu a fost atât de greu să îi apere penalty-ul lui Garita, pentru că acesta a executat destul de modest.

Știu că în careu nu se dă dublă penalizare, și penalty, și cartonaș roșu. Da, l-am studiat, dar totuși a dat pe centru, a bătut destul de prost și am reușit să apăr destul de ușor. Nu am luat gol și este un lucru important. Am fi meritat mai mult, am avut mai multe ocazii ca ei. Înainte de meci probabil că aș fi spus că e un rezultat bun, dar acum cred că am fi meritat victoria. Am început cam prost, dar acum ne-am revenit, am început să legăm rezultate bune și suntem în grafic”, a spus și tânărul portar după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe