FC Argeș – FC Voluntari 0-0. Garita și-a „îngropat” echipa. Ilfovenii puteau da lovitura pe final de meci

FC Argeș – FC Voluntari 0-0. Garita și-a „îngropat” echipa. Ilfovenii puteau da lovitura pe final de meci

FC Argeș și FC Voluntari au terminat la egalitate la Pitești, scor 0-0, în primul meci al etapei cu numărul 14 din Superligă, într-un meci în care Arnold Garita, jucător dorit de Gigi Becali la FCSB, a ratat un penalty în minutul 39 și a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în minutul 72. Pe final de meci, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a ratat câteva ocazii importante, dar Cătălin Straton a fost de netrecut.


FC Argeș o-0 FC Voluntari

Final de meci!

Min. 90+5: Straton a scos de lângă bară lovitura de cap a lui Nemec!

Min. 90+4: Florea a trimis peste poarta lui Straton cu o lovitură de cap.

Min. 80: Ocazie FC Voluntari! Șutul puternic trimis de Govea de la 20 de metri a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 72: Garita primește al doilea cartonaș galben după o lovitură cu cotul aplicată lui Armaș în timpul unui duel aerian și este eliminat!

Min. 70: La cealaltă poartă, Droppa a respins din fața liniei porții mingea trimisă de Garita!

Min. 67: Adam Nemec a trimis cu capul din marginea careului de 16 metri, iar mingea s-a dus puțin pe lângă poarta lui Straton.

A început repriza secundă!

Finalul primei reprize!

Min. 45+2: La cealaltă poartă, Șerban a încercat de asemenea de la distanță, dar mingea s-a dus peste poarta lui Popa.

Min. 45: Meleke șutează slab, pe lângă poartă, din afara careului.

Min. 39: Popa se revanșează și apără cu piciorul lovitura de la 11 metri executată de același Garita!

Min. 37: Garita îi ia fața lui Matricardi după o cursă de senzație, îl driblează pe portarul Popa, care îi pune piedică, și arbitrul Horia Mladinovici dictează penalty pentru FC Argeș!

Min. 36: Garita a fost din nou aproape de gol. Șutul său din careu, în urma unei lovituri libere, a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 34: Replica ilfovenilor! Șutul lui Aliji din afara careului a fost reținut fără mari probleme de Straton.

Min. 33: Garita a trimis peste poartă din 2 metri cu o lovitură de cap după șutul-centrare trimis de Șerban din partea dreaptă.

Min. 29: Straton blochează în poziție de 1 la 1 cu Nemec, după o eroare uriașă a lui Cestor!

Min. 12: O nouă ocazie pentru FC Voluntari! Damașcan a fost din nou blocat de Straton, după ce inițial portarul fusese driblat.

Min. 11: Triplă ocazie ratată de ilfoveni! Șutul lui Damașcan a fost respins în față de Straton, faza a continuat, jucătorii lui Ciobotariu au mai trimis două șuturi spre poartă, ambele deviate, iar în cele din urmă apărarea lui FC Argeș a acordat corner.

Min. 8: Replica ilfovenilor! Cestor a respins din fața liniei porții o minge recentrată de Nemec cu capul. Vadim Rață aștepta să împingă balonul în poartă. 

Min. 3: Garita a lovit bara transversală cu un șut superb din afara careului de 16 metri!

A început meciul!


Echipele de start:

FC Argeș (4-3-3): Straton- Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna- Njike, Raynov, Alceus- Ișfan, Garita, Calcan
Rezerve: Greab, Dobrosavlevici, Meza Colli, Jakolis, Crețu, Latovlevici, Șerban, Dosina, Bertrand
Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari (3-5-2): Popa- Meleke, Armaș, Matricardi- Costin, Droppa, Govea, Rață, Aliji- Damașcan, Nemec
Rezerve: Fernandez, Achim, Andreș, R. Popescu, Tavares, D. Andrei, Florea, N. Popescu, Marcelo
Antrenor: Liviu Ciobotariu


Echipe probabile:

FC Argeș: 1. C. Straton – 2. Tofan, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna – 6. Nijke, 7. Rainov, 21. Alceus – 11. Ișfan, 14. Garita, 10. Calcan

Rezerve: 12. Greab, 3. Latovlevici, 4. Meza Colli, 8. I. Șerban, 17. Dobrosavlevici, 18. G. Crețu, 24. Bertrand, 27. Donisa, 70. Jakolis

Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: 71. M. Popa – 24. Ricardinho, 5. Armaș, 34. Matricardi l 98. Cr. Costin, 3. Meleke, 18. Tavares, 7. Aliji l 22. Rață l 9. Damașcan, 77. Nemec

Rezerve: 33. C. Paraschiv, 2. C. Achim, 6. Droppa, 11. D. Florea, 14. Marcelo, 17. Andrei, 19. Marrone, 28. Andres, 97. N. Popescu

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești

Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Bogdan Gheorghe / A2: Vlad Bârleanu / Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu / R1: Bogdan Dumitrache / Observator arbitri: Augustus Constantin


FC Argeș – FC Voluntari, duel aprig între două echipe cu un moral excelent

Vineri, de la ora 18:15, FC Argeș primește vizita celor de la FC Voluntari în deschiderea etapei a 14-a din Superliga. Partida se anunță foarte interesantă, ambele echipe având un moral bun după victoriile obținute etapa trecută.

FC Argeș a obținut o victorie importantă etapa trecută în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0. Piteștenii se află pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte acumulate. Elevii lui Andrei Prepeliță au un moral bun și vor să câștige cu Voluntari în fața propriilor suporteri.

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă poziția a opta în clasament, având 16puncte acumulate. Etapa trecută, ilfovenii au câștigat în fața lui CS Mioveni cu scorul de 3-1. Echipa lui Liviu Ciobotariu are patru  meciuri consecutive fără înfrângere în Superliga și speră să ajungă cât mai repede pe un loc de play-off.

Andrei Prepeliță, încrezător înaintea duelului cu Voluntari. ”Suntem într-o perioadă bună”

Andrei Prepeliță a prefațat duelul cu FC Voluntari în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul este optimist și speră ca echipa sa să obțină cele trei puncte puse în joc.

Vom avea un meci greu, dar ne pregătim foarte bine ca să-l câștigăm.

Voluntari e o echipă solidă, cu experiență, cu care anul trecut am avut multe dueluri. Sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive. Și Voluntariul a legat o serie de rezultate pozitive după un început mai greu. Au adus și ei câțiva jucători buni, dar le-au și plecat câțiva fotbaliști care erau titulari. Au continuitate la banca tehnică cu domnul Ciobotariu.

Suntem într-o perioadă bună, arătăm bine din punct de vedere fizic. De la începutul campionatului, echipa nu s-a confruntat cu crampe musculare, băieții au rezistat foarte bine la efort. Am avut doar probleme de omogenitate. Nu e ușor să schimbi 17 jucători. Cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Ca și grafic al punctajului, așa cum îmi făcusem eu calculele, ne lipsesc 3-4 puncte. Cu 45 de puncte, cred că anul acesta ai asigurată prezența în play-off. Cam asta îmi doresc. Cred că putem recupera punctele pierdute cu Hermannstadt și FC U Craiova”.

Urmăriți Playsport.ro și pe