Locuința de milioane de euro a lui Lionel Messi e aproape gata! Unde va locui starul argentinian al lui PSG

Giosanu Catinca / 13.01.2022, 21:07
Locuința de milioane de euro a lui Lionel Messi e aproape gata! Unde va locui starul argentinian al lui PSG

Lionel Messi (34 ani) și familia lui se pregătesc să se mute în casă nouă. Starul lui PSG mai are contract cu formația pariziană până în iunie 2023, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon, însă pare că se gândește deja la retragere.

Messi se pregătește de retragerea din fotbal

Jurnaliștii din străinătate susțin că Messi ar fi cumpărat un teren într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului Rosario, unde ar vrea să construiască o vilă de lux, în care va locui împreună cu familia lui frumoasă.

Messi este un tip destul de ocupat, așa că de planurile vilei se va ocupa Antonela Roccuzzo.

Fotbalistul nu se uită la bani atunci când vine vorba de comfortul familiei sale. El are de gând să investească cel puțin 4 milioane de dolari în vila sa din Kentucky Country Club. Trebuie menționat că terenul pe care l-a achiziționat starul lui PSG se află într-un cartier select din Fuenes (suburbie a oraşului Rosario).

Cum va arăta vila lui Messi

Argentinienii susțin că viitoarea casă a lui Messi va avea 25 de camere, iar starul argentinian va locui aici alături păriții săi, dar și de cei ai Antonelei.

În casa lui Messi se va regăsi și o sală de cinema, dar și de una de jocuri video. Internaționalul argentinian are în plan să își facă și un garaj, în care își va păstra cele 15 mașini pe care le deține.

De asemenea, argentinianul își dorește ca în jurul casei să fie plantați mai mulți pomi uriași, pentru a avea parte de intimitate în propria curte.

Cifre Leo Messi

Leo Messi s-a transferat în vară de la Barcelona la PSG, însă evoluțiile sale nu au fost la nivelul așteptat.

Fotbalistul de 34 de ani a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană. La PSG, însă, Messi nu pare a fi în apele sale.

Atacantul are doar un gol marcat în campionatul francez, iar ultima statistică ieșită la iveală îi îngrijorează și mai tare pe fanii formației care evoluează în Ligue 1.

Conform Kicker, Messi este alături de Karim Onisiwo, atacantul lui Mainz, care are cea mai slabă conversie din primele 5 campioanate.