Cine stă în apartamentul cumpărat în secret de Gică Hagi! Prețul plătit de „Rege” pentru locuință e considerabil

Catinca Giosanu 01.11.2021, 14:49
Cine stă în apartamentul cumpărat în secret de Gică Hagi! Prețul plătit de „Rege” pentru locuință e considerabil

Gică Hagi a cumpărat un apartament, în mare secret. Antrenorul echipei Farul Constanța a plătit o sumă exorbitantă pentru respectivul imobil. Totuși, apartamentul a fost lăsat pe mâinile unei alte persoane. Despre cine este vorba și câți bani a plătit tehnicianul pentru locuința din Brăila aflați din paragrafele următoare.

„Regele” Gică Hagi, gest de milioane

Gică Hagi este unul dintre cei mai apreciați antrenori din România, dar și unul dintre cei mai discreți. Fostul mare fotbalist a investit mare parte din banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului în proiectul Academiei ce-i poartă numele. ”Regele” are de gând vrea să formeze o nouă generație de jucători pentru fotbalul românesc. Tocmai de aceea, el face tot ceea ce îi stă în putință pentru a le crea condiții optime elevilor lui.

În urmă cu ceva timp, Gică Hagi a achiziționat un apartament, în mare secret. Fostul mare internațional a fost extrem de impresionat de situația dificilă cu care se confrunta unul dintre jucătorii săi, astfel că a scos din buzunar suma de douăzeci și cinci de mii de euro.

I-a cumpărat un apartament de 25.000 de euroacademie hagi

Jucătătorul pentru care Hagi a cumpărat un apartament este Florinel Coman, actualul jucător al echipei FCSB.

Hagi l-a descoperit pe Coman la Brăila și l-a adus la Academia sa pentru a-i da o șansă în cariera de fotbalist. Florinel provenea dintr-o familie fără posibilități materiale. Părinții lui erau plecați la muncă în străinătate pentru a-și face un viitor, încă de când băiețelul Florinel avea 8 ani. Astfel, tânărul a crescut la bunici. Coman a visat încă de pe vremea când era -deo șchioapă să joace fotbal. La 13 ani , și-a văzut visul împlinit cu ochii, căci a fost luat de Gică Hagi la Academia sa.

În timpul unei vacanțe, Hagi l-a surprins pe Florinel că se antrena singur, la Academie. În momentul în care l-a întrebat care este motivul pentru care nu a plecat acasă, fotbalistul a dezvăluit că nu avea unde să doarmă. Așa se face că Hagi a scos din buzunar 25.000 de euro și i-a făcut cadou un apartament în orașul natal.

În prezent, Florinel Coman se numără printre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1. Tânărul fotbalist încasează un salariu colosal la FCSB. Mai mult, mijlocașul poate fi protagonistul unui transfer important în iarnă, el fiind pe lista celor de la Galatasaray.

Urmăriți Playsport.ro și pe