Locul secret unde s-a refugiat Simona Halep după eliminarea de la Australian Open 2022. Are legătură cu Ion Țiriac

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.01.2022, 16:49
Locul secret unde s-a refugiat Simona Halep după eliminarea de la Australian Open 2022. Are legătură cu Ion Țiriac

Simona Halep a revenit în România după parcursul bun pe care l-a avut la turneele din Australia. Jucătoarea de 30 de ani a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1 și a ajuns până în optimile de finală la Australian Open.

În acea fază ea a fost eliminată de franțuzoaica Alize Cornet la capătul unui meci maraton disputat pe o căldură insuportabilă, fapt ce le-a solicitat la maxim pe sportive din punct de vedere fizic. Cornet s-a impus în cele din urmă cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4 în urma unui partide extrem de disputate.

Simona Halep se relaxează în complexul deținut de Ion Țiriac

Iar ca urmare a efortului imens depus în această confruntare, imediat ce a revenit în România, Simona Halep s-a „refugiat” la Complexul Stejarii Country Club de lângă București, unde va avea parte de cele mai bune condiții pentru a se recupera total, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Halep deține un apartament ultramodern în complexul rezidențial aflat în proprietatea lui Ion Țiriac. Acesta se află în Pădurea Băneasa și cuprinde extrem de multe facilități.

De altfel, Simona a ales să se relaxeze la centrul spa aflat în incinta acestui complex rezidențial, care, potrivit site-ului oficial, este primul spa internațional din România. El poartă denumirea de Shiseido Spa at Stejarii Country Club și cuprinde, printre multe altele, piscină, saună, zonă de relaxare sau un salon de înfrumusețare. Simona Halep chiar „i-a făcut reclamă” acestui loc, postând pe Instagram mesajul „E cel mai tare loc”.

Simona Halep a găsit metoda perfectă de relaxare după meciurile din Australia
Simona Halep a găsit metoda perfectă de relaxare după meciurile din Australia

Simona a subliniat problemele din ultimul meci și la revenirea în România

La revenirea în România, Simona Halep s-a arătat mulțumită de parcursul său din Australia. Cu toate că este de părere că se află la un nivel fizic mai bun ca anul trecut, fostul lider WTA crede că mai e mult de îmbunătățit și la acest capitol, iar problemele acuzate în meciul cu Alize Cornet au evidențiat această necesitate.

Sunt ok cu felul în care am jucat, cum s-a desfăşurat această deplasare. Bineînţeles că sunt supărată după ce am pierdut ultimul meci (înfrângerea cu Alize Cornet). Din câte am citit, am avut mai multe puncte câştigate, dar se mai întâmplă să şi pierzi meciurile acestea. 2022 arată deja mai bine decât anul trecut.

Fizic, cred că sunt mai bine faţă decât eram anul trecut, dar mai am mult de progresat. Nu sunt la nivelul pe care mi-l doresc. Cu siguranță îmi va lua ceva timp să ajung acolo. Căldura pur și simplu m-a dărâmat”, a spus Halep potrivit Telekom Sport.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit la Melbourne din cauza unui motiv neașteptat! Bărbatul nu a putut să-și însoțească soția la București