Loți Boloni, cuvinte mari despre Gică Hagi. Ce putut să spună antrenorul lui Metz despre perfomanța reușită de “Rege” la Farul

Radu Bordei 09.06.2023, 21:45
Loți Boloni, cuvinte mari despre Gică Hagi. Ce putut să spună antrenorul lui Metz despre perfomanța reușită de “Rege” la Farul

Loți Boloni a reușit o performanță deosebită, în Franța. La 70 de ani, antrenorul român a reușit să promoveze cu Metz în Ligue 1 și se va duela în sezonul viitor cu staruri ca Mbappe ori Lacazette. Cu toate acestea, fostul stelist nu a uitat nici de campionatul românesc și i-a transmis un mesaj lui Gică Hagi, omul care a luat titlul cu Farul.

Loți Boloni, laude pentru Hagi. Cum a comentat situația echipelor din București

Antrenorul lui Metz crede că nu întâmplător echipele din provincie au dominat campionatul în ultimul deceniu. Spre deosebire de ce a fost la FCSB, Dinamo sau Rapid, restul echipelor din top au ales oamenii cei mai buni pentru echipele lor.

Nu știu ce se întâmplă cu echipele din București, nu s-a mai câștigat niciun titlu. Echipele din provincie au ajuns pe mâna unor meseriași precum Hagi, Bergodi, Petrescu, Ciobotariu. Nici nu știu ce caută Mutu la București, de ce nu este tot la Craiova. Nu a reușit acolo?

Îl felicit pe Gică Hagi, care a condus campionatul de la bun început. E foarte greu să reziste acolo sus mereu. Bravo, Gică, ai fost nemaipomenit!

La FCSB ce să mai comentăm, este condusă într-un fel care nu corespunde cu modul în care a fost condusă echipa ce a câștigat Cupa Campionilor. Acolo nu există respect pentru suporteri, pentru foști jucători, pentru nimeni, a comentat Boloni la Digisport.

Șumudică, impresionat de întâlnirea cu Hagi: ”Mi-era rușine, era Hagi!”

Marius Șumudică (52 de ani), un izvor nesecat de povești, a dezvăluit ce a pățit când a dat peste Gică Hagi (58 de ani) la un restaurant.

”M-am întâlnit cu el întâmplător, la un restaurant. Mi-a apărut inhibiția de așteptare. Mi-am comandat un fel de mâncare și tot stăteam, că nu puteam (n.r. – mânca). Mi-era rușine, era Hagi! Aveam mâncarea în față și tot vorbeam, eu mai voiam să mai iau ceva, dar nu mă lăsa.

Tot vorbeam, tot vorbeam, până la urmă i-am făcut semn ospătarului: «Ia mă mâncarea de aici, că nici nu mai pot să mănânc».

Bă, o oră m-a tâmpit! M-a omorât! Îmi explica, și nu știu ce, și nu știu cum… «Gică, să fii sănătos, am plecat, îți mulțumesc»”, a povestit Șumudică, la Digi Sport

Urmăriți Playsport.ro și pe