“Să scoatem românii în stradă”. Mesajul transmis de Hagi lui Denis Alibec înaintea meciurilor naționalei

Radu Bordei 07.06.2023, 15:58
“Să scoatem românii în stradă”. Mesajul transmis de Hagi lui Denis Alibec înaintea meciurilor naționalei

Denis Alibec este marea speranță a României, în dubla cu Kosovo și Elveția. Atacantul Farului este în formă și toată lumea speră ca acesta să facă diferența. Și antrenorul lui de la echipa de club speră i-a transmis acestuia și colegilor lui un mesaj de încurajare.

Mesajul primit de Denis Alibec de la Rege. „A spus să îi călcăm pe urme”

Gică Hagi a declarat de mai multe ori că are încredere în jucătorii echipei naționale. Și nu s-a dezmințit nici înainte de dubla care poate decide multe din șansele tricolorilor de a ajunge la turneul final din Germania, de anul viitor. Vedeta naționalei, dar și a Farului, Denis Alibec, a dezvăluit mesajul de încurajare primit de la fostul mare fotbalist.

Mi-a spus să dăm totul pe teren, așa cum o făcea și el. Să mergem cu sufletul la echipa națională și să scoatem românii în stradă. Sper ca fanii să fie în număr cât mai mare alături de noi în cele două meciuri. Promitem că vom da totul pe teren ca să câştigăm. Elveţia este echipa favorită a grupei, dar asta nu ănseamnă că trebuie să ne temem. Trebuie să mergem acolo şi să dăm totul pe teren şi să jucăm de la egal la egal cu ei”, a spus Denis Alibec, pentru Antena Sport.

Cum pregătește Edi Iordănescu dubla cu Kosovo și Elveția

După ce s-au încălzit cu modestele naţioanle din Andorra şi Belarus, pentru tricolori apar la orizont două confruntări împotriva a două dintre echipele rivale la poziţiile calificante. Primul dintre ele se joacă la Pristina, împotriva selecţionatei din Kosovo, pe 16 iunie.

Fiecare jucător care va intra pe teren trebuie să dea tot ce are mai bun, să îşi pună calităţile în slujba echipei şi în final echipa să dea tot ce are mai bun. Am încredere că vom ieşi bine din această dublă extrem de grea. Nu pregătim jocurile la pachet focusul total este pe jocul de la Pristina acolo unde trebuie să demonstrăm că merităm mai mult decât Kosovo să fim la Euro.

Am analizat bine ambii adversari, am gândit o strategie pentru fiecare joc, va conta cum ieşim după primul joc în primul rând ca rezultat ca să putem pregăti apoi partida cu Elveţia. Ne aşteptăm la jocuri deosebit de grele cu adversari cu un nivel bun valoric atât individual cât şi colectiv, au fost vorbele selecţionerului Edi Iordănescu, pentru platforma FRF Tv.

Urmăriți Playsport.ro și pe