Loți Boloni nu vine la echipa națională. ”Acum nu este momentul!”

Bordei Radu / 19.10.2021, 17:42
Loți Boloni nu vine la echipa națională. ”Acum nu este momentul!”

Loți Boloni nu crede că este lcel mai bun moment pentru a reveni la echipa națională. Mai mult, fostul antrenor al celor de la Panathinaikos, nu crede că Mirel Rădoi trebuie lăsat să plece. Mai ales dacă fostul fundaș va reuși să ducă naționala la baraj.

Federația a intrat în alertă, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea, la finalul partidei cu Armenia. Selecționerul a declarat că nu există șanse să se răzgândească. Iar oficialii de la Casa Fotbalului vor trebui să găsească repede pe cineva care să îl înlocuiască. Loți Boloni este unul din numele luate în calcul.

Loți Boloni nu lasă ușa deschisă pentru echipa națională. „Nu este cel mai bun moment să mă întorc”

Loți Boloni a mai fost o dată la echipa națională, dar a plecat brusc pentru a prelua Sporting Lisabona. Acolo a luat titlul și l-a debutat pe un tânăr Cristiano Ronaldo. Acum, antrenorul ar putea să fie subiectul unei reveniri de excepție, pe banca selecționatei României. Mai ales că antrenorul este și liber de contract, după plecarea din Grecia.

Loți Boloni a fost contactat de cei de la Digisport și a lăsat de înțeles că nu ia în calcul întoarcerea la lot. Mai ales că soarta lui Rădoi nu este decisă. Federalii încă mai speră să îl poată convinge să se răsgândească și să conducă echipa la baraj.

Mie îmi place de acest băiat, chiar vreau să reușească. Nu mă mai întrebați de echipa națională, vă opresc pentru că nu este nimic de vorbit. Este adevărat că vreau să revin în fotbalul românesc, într-o zi. Dar aceea nu a venit, nu este momentul cel mai bun, a încheiat Boloni.

„S-a terminat un ciclu, trebuie să vină altcineva”. Decizia lui Rădoi a lăsat Federația în aer

În doar câteva săptămâni, România va juca partidele decisive cu Islanda și Liechtenstein. Dacă România câștigă și ajunge la baraj, atunci Federația va avea o problemă. Pentru că s-a putea trezi la baraj cu un alt selecționer. Asta dacă Mirel Rădoi se ține de cuvânt și nu dă înapoi. Soluții există, dar Răzvan Burleanu și compania trebuie să se miște repede. Adi Mutu și Cosmin Olăroiu par favoriți la postul de selecționer. Laurențiu Reghecampf era și el luat în considerare, dar antrenorul Craiovei s-a scos de pe listă, la fel ca Boloni.

Este o discuție care nu își are rostul. Am doi ani contract, la Craiova și vreau neaapărat să câștig titlul, a spus Reghe