Laurențiu Reghecampf, răspuns sincer despre posibilitatea de a antrena naționala: „Mă simt foarte bine!” Ce spune despre decizia lui Mirel Rădoi

Robert Zanfir / 17.10.2021, 16:27
Laurențiu Reghecampf, răspuns sincer despre posibilitatea de a antrena naționala: „Mă simt foarte bine!” Ce spune despre decizia lui Mirel Rădoi

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost întrebat despre posibilitatea de a prelua conducerea echipei naționale, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat decizia de a renunța la post. Antrenorul Universității Craiova neagă orice contact cu FRF și dezvăluie că are o relație excelentă cu șefii clubului.

Mirel Rădoi a decis să plece de la echipa națională, imediat după victoria la limită cu Armenia, 1-0. Selecționerul a spus clar că nu va rămâne, chiar dacă echipa este favorită pentru calificarea la baraj. Mai multe nume de posibili înlocuitori au apărut în spațiul public, între care Gică Hagi, Mircea Lucescu, Adi Mutu sau Cosmin Olăroiu.

Laurențiu Reghecampf, răspuns sincer despre posibilitatea de a antrena naționala: „Mă simt foarte bine!”

Unul dintre cei care l-ar putea succeda pe Mirel Rădoi este Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova are șansele lui, potrivit mai multor oameni din fotbal. Cu toate acestea, tehnicianul neagă din start orice posibilitate.

Discutăm despre lucruri care nu își au rostul. Eu cred că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem noi de făcut aici. Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nici o secundă să plec. Mă simt foarte bine, relația mea cu patronul echipei, cu domnul Rotaru, este foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt lângă mine.

Se scrie nu numai de mine, sunt multe nume care sunt acolo. Eu sunt sub contract. Nu-mi place să discut despre aceste lucruri și, sincer, nu mă interesează acest subiect în momentul de față
Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova.

România, împărțită de anunțul lui Rădoi

Anunțul lui Mirel Rădoi a stârnit multe comentarii în fotbalul românesc. Nu puțini sunt cei care l-au criticat vehement. Adrian Porumboiu este unul dintre aceștia. „Nu poți să pleci ca de la stână, e totuși naționala României”, spune fostul patronul al Vasluiului.

Cu toate acestea, sunt și voci care cred ca Rădoi a fost forțat să ia această decizie din cauza relației deteriorate cu cei de la FRF.

Reghecampf preferă să nu comenteze, dar spune că oficialii federației vor lua cea mai bună deciziei: „Nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi. El trebuie să explice motivele pentru care a hotărât să ia această decizie. În momentul în care mă gândesc la echipa națională mă gândesc la antrenori care sunt disponibili, antrenori care au un nume și o forță în spate.

Nu vreau să dau un nume ca să nu supăr antrenorii care sunt vizați (n.r. pentru preluarea postului de selecționer), dar sunt sigur că cei de la Federație vor analiza și vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc” a mai adăugat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Academica Clinceni se va juca luni, 18 octombrie, de la 20:30, în etapa cu numărul 12 a Ligii 1.