Lovitura de grație pregătită de Liverpool. Un jucător uriaș vine la vară sub conducerea lui Jurgen Klopp

Bordei Radu / 26.01.2022, 18:59
Lovitura de grație pregătită de Liverpool. Un jucător uriaș vine la vară sub conducerea lui Jurgen Klopp

Liverpool nu a fost activă pe piața transferurilor, iar fanii nu se așteaptă să vadă o față nouă în această iarnă. Se pare că Jurgen Klopp și conducerea clubului se pregătesc pentru campania de la vară. Liverpool se pregătește de o mică revoluție, mai ales că starurile echipei au în jur de 30 de ani.

De aceea, englezii încearcă să își facă strategia de acum, mai ales că, la fel ca în 2021, și în această vară vor fi mulți jucători importanți care vor rămâne liberi de contract. Iar unul din cele mai mari nume este dorit pe Anfield. Jurgen Klopp este un mare admirator ala cestuia.

Lovitura pregătită de Liverpool. Paulo Dybala este dorit pe Anfield. Poate veni gratis în Premier League

Starul argentinian a tot cochetat cu Premier League. Tottenham ori Arsenal chiar au încercat să îl aducă, dar acesta a preferat să rămână la Juventus. Cu toate acestea, Dybala nu a reușit niciodată să fie jucătorul așteptat de fanii torinezi, chiar dacă a arătat de multe ori momente de magie. Dar nu a fost consistent, inclusiv din cauza accidentărilor, dar și a faptului că nu a fost utilizat mereu în zona care îi place să acționeze.

Paulo Dybala

Decarul argentinian poate juca oriunde în atac, dar și în spatele vârfurilor. La 28 de ani, Dybala era așteptat să semneze un nou contract cu Juventus, dar se pare că cele două părți nu s-au înțeles. Iar Liverpool este gata să profite, mai ales că echipa de pe Anfield l-ar aduce gratis, la vară.

Klopp are nevoie de un atacant de valoare, ca să le facă concurență lui Salah, ori Mane. În plus, Dybala poate aduce un pic de fantezie în jocul lui Liverpool, de aceea l-ar dori managerul german.

Juventus i-a găsit deja înlocuitor lui Dybala. „Perla Serbiei” va merge la Torino

Fiorentina este gata să dea o lovitură financiară uriașă. Va accepta oferta de 60 de milioane de euro, de la Juventus, pentru Dusan Vlahovic. Fotbalistul a fost adus pentru 2 milioane din Serbia.  În actuala stagiune, în 21 de partide, a marcat 17 goluri și a oferit 4 pase decisive, fiind cel mai bun marcator al campionatului, la egalitate cu Ciro Immobile, atacantul lui Lazio Roma.

Arsenal era gata să facă o ofertă mai mare, dar fotbalistul nu vrea în Premier League. Vlahovici este setat să meargă la Juventus și mișcarea se poate produce în această iarnă. De aceea, Juventus nu va mai insista cu Dybala, care va avea liber spre Anfield