Perla Europei a refuzat Arsenal pentru a semna cu Juventus! „Bătrâna Doamnă” a obținut semnătura lui Dusan Vlahovic

Bădulescu Silvian 25.01.2022, 14:03
Perla Europei a refuzat Arsenal pentru a semna cu Juventus! „Bătrâna Doamnă” a obținut semnătura lui Dusan Vlahovic

Dusan Vlahovic este unul dintre cei mai curați fotbaliști în acești moment. Sârbul Fiorentinei intra în vară în ultimul an de contract, astfel că, pentru a nu-l pierde gratis în 2023, gruparea viola este nevoită să-l vândă pe fotbalistul venit de la Partizan Belgrad. Juventus Torino se pare că este următoarea destinație a vârfului.

Transferul urmează să se decidă în următoarele ore

Dusan Vlahovic a fost în atenția mai multor cluburi pe de „bătrânul continent”. Rând pe rând, Arsenal și Tottenham s-au arătat interesate de serviciile acestuia. Totuși, conform Sky Sports Italia, Dusan Vlahovic nu a luat în considerare nicio ofertă venită de la cele două cluburi din Premier League, deși, în concordanță cu Football Italia, Arsenal ar fi trimis o ofertă de 70 de milioane de euro Fiorentinei.

Mai apoi, Fabrizio Romano, celebrul jurnalist, a lăsat de înțeles că Juventus va înainte o ofertă oficială pentru atacantul sârb în următoarele ore, iar transferul acestuia se va oficializa cât de curând. De altfel, în acest caz, Alvaro Morata, cel curtat intens de FC Barcelona, ar putea redeveni o țintă pentru gruparea catalană.

În contextul venirii lui Vlahovic la Torino, Morata ar urma să fie trecut pe banca de rezerve, lucru care nu i-ar conveni. Astfel, fotbalistul spaniol ar prefera să meargă înapoi în Spania.

Fiorentina este pregătită, în cazul în care îl pierde pe Dusan Vlahovic

Șefii grupării unde Adrian Mutu este un idol nu stau cu mâinile în piept. Aceștia au planul B, în cazul în care transferul lui Vlahovic se va oficializa în următoarele ore, în plin campionat. Astfel, în locul celui mai bun marcator din Serie A, gruparea din Florența l-ar dori pe Arthur Cabral, atacantul brazilian al celor de la FC Basel.

Lunile trecute, de numele acestuia s-a legat și un transfer la FC Barcelona, însă totul a rămas la nivel de speculații, nefiind înaintată nicio ofertă din partea grupării antrenate de Xavi Hernandez.

Conform aceluiași Fabrizio Romano, Fiorentina deja a înaintat o ofertă de 14 milioane de euro, plus alte 2 sub formă de bonusuri, pentru atacantul brazilian. El este, de altfel, opțiunea principală pentru a-l înlocui pe sârb. În această stagiune, pentru FC Basel, Cabral a marcat 27 de goluri și a oferit 8 pase decisive în 31 de meciuri în toate competițiile.

Dusan Vlahovic este la Fiorentina din 2018. El a fost adus, pentru doar 2 milioane de euro din Serbia. În actuala stagiune, în 21 de partide, a marcat 17 goluri și a oferit 4 pase decisive, fiind cel mai bun marcator al campionatului, la egalitate cu Ciro Immobile, atacantul lui Lazio Roma.

Urmăriți Playsport.ro și pe