Lovitură de teatru! Kylian Mbappe rămâne la PSG? Anunțul momentului făcut în presa franceză: „Și-a dat acordul pentru un contract pe două sezoane!” Reacția oficială a mamei lui Mbappe

Radu Bordei 05.05.2022, 22:48
Lovitură de teatru! Kylian Mbappe rămâne la PSG? Anunțul momentului făcut în presa franceză: „Și-a dat acordul pentru un contract pe două sezoane!” Reacția oficială a mamei lui Mbappe

Vestea de care se tem toți fanii Realului ar putea deveni realitate, zilele viitoare: Kylian Mbappe rămâne la PSG. Presa franceză este convinsă că șefii parizienilor l-ar fi convins pe atacant să rămână la Paris. Asta chiar dacă toată lumea îl dădea plecat pe campionul mondial, la Real Madrid.

Presa franceză anunță că Mbappe rămâne la PSG. Lovitura de grație dată Realului

Este sărbătoare mare la Madrid, după cucerirea titlului și calificarea în finala Ligii Campionilor. Iar suporterii așteaptă cu interes și reconstrucția de vară, a lotului. Kylian Mbappe este așteptat să fie „perla Coroanei”. Florentino Perez visează la un atac de vis Vinicius – Mbappe – Benzema. Dar s-ar putea să rămână fără marele premiu. Francezii anunță că presiunile conducerii pariziene și-ar fi spus cuvântul și Mbappe este tentat să rămână, în ciuda sezonului slab traversat de echipă.

Oferta este una pe măsură, 50 de milioane de euro și un bonus de 100 de milioane, pe care jucătorul l-ar încasa imediat. Este o ofertă fabuloasă, chiar dacă Leo Messi va rămâne în continuare cel mai bine plătit fotbalist din lot. Șeicii care dețin PSG consideră că Mbappe este adevăratul star al echipei, imaginea clubului în viitor. De aceea sunt gata de orice efort ca să îl păstreze.

Mama lui Mbappe este de altă părere. „Nu există niciun acord”

Dacă fotbalistul încă nu a oferit nicio reacție cu privire la viitorul său, în schimb mama acestuia a venit cu lămuriri.

Nu există niciun acord, nici cu PSG, nici cu altcineva. Kylian se gândește la ce este mai bine pentru el, acesta este principalul criteriu în discuțiile despre viitorul lui, a declarat Fayza Lamari

Dacă Mbappe nu va mai ajunge pe Santiago Bernabeu, fanii Realului pot privi cu încredere la noul erou al echipei, brazilianul Rodrygo. Fotbalistul cumpărat de Real Madrid în 2018 cu 45 de milioane de euro a devenit primul jucător care a marcat de două ori în minutul 90, într-un meci din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Și a dus Realul în finala de la Paris, cu Liverpool.

Este o noapte istorică, magică, mai ales pentru mine. Eram morți, nu mai credeam. Știu cum a fost cu PSG și Chelsea, dar nu mai credeam că va fi posibil acum. Părea imposibil să mai ne revenim, eram eliminați. Dar a venit primul meu gol, iar asta ne-a ridicat. Bine, nu am avut timp nici să mă gândesc la asta pentru că am reușit și golul doi. A fost o nebunie totală. Iar acum merg în prima mea finală de Liga Campionilor, este un vis pe care îl împlinesc, a declarat brazilianul, pentru Marca. 

Urmăriți Playsport.ro și pe