Lovitură de teatru! Mititelu Jr. anunță că Trică rămâne și în Liga 1. ”Orice discuție este anodin. Se vrea destabilizarea, sunt dezinformări”

Giosanu Catinca / 18.05.2021, 10:26
Lovitură de teatru! Mititelu Jr. anunță că Trică rămâne și în Liga 1. ”Orice discuție este anodin. Se vrea destabilizarea, sunt dezinformări”

Rapid a pierdut contra celor de la U Craiova 1948, scor 1-3, în penultima rundă din play-off-ul Ligii 1. Cu toate acestea, Rapidul este în culmea fericirii, având în vedere că a promovat în Liga 1. Interesant este faptul că Mititelu Jr. anunță că Eugen Trică va rămâne și în Liga 1.

Lovitură de teatru! Mititelu Jr. anunță că Trică rămâne și în Liga 1

La scurt timp după promovarea celor de la FC U Craiova 1948, au apărut informații potrivit cărora Eugen Trică ar putea părăsi banca tehnică a oltenilor. Și asta, pentru că oficialii echipei nu l-ar vedea potrivit pe antrenor să pregătească formația pentru Liga 1. Ei bine, lucrurile pare că stau cu totul și cu totul altfel. Anunțul a fost făcut chiar de către Mititelu Jr.

În momentul în care s-a speculat că Eugen Trică ar putea părăsi banca tehnică a oltenilor, s-a spus că oficialii grupării ar dori să aducă pe banca tehnică un antrenor mai experimentat. De asemenea, s-a vehiculat că oficialii au luat legătura cu mai mulți tehnicieni în vederea acestui lucru. Se pare că printre cei vizați de Mititelu la FC U Craiova 1948 se numără și Edward Iordănescu, cel care are prima șansă la câștigarea titlului din Liga 1, cu CFR Cluj.

În ciuda celor întâmplate, Adrian Mititelu jr nu vrea ca echipa să facă doar figurație în primul eșalon. Patronul oltenilor caută să întărească lotul pentru debutul în Liga 1.

Sunt pretenții mari, nu vom face doar figurație, vom căuta să ne întărim. De mâine, trecem la treabă!”, a spus Mititelu Jr.

Eugen Trică, antrenorul de la FC U Craiova 1948
Eugen Trică, antrenorul de la FC U Craiova 1948

”Orice discuție este anodin. Se vrea destabilizarea, sunt dezinformări”

Eugen Trică, antrenorul de la FC U Craiova 1948, are mari șanse să rămână la Rapid și după promovare. FC U Craiova 1948 a publicat un comunicat oficial pe Facebook prin care a dezmințit orice zvon în legătură cu înlăturarea lui Eugen Trică de la cârma formației.

În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodin. Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări.”, se arată în comunicatul emis de către reprezentanții clubului bucureștean.

”Ne așteaptă un calvar!”

Mititelu Jr. a vorbit și despre planurile de viitor și despre duelul cu Universitatea lui Mihai Rotaru.

Fotbalul va crește, va crește și numărul spectatorilor, ambele echipe au suporteri. Sunt convins că suporterii vor veni pe Oblemenco la meciurile din Liga 1, cu ei vom fi mai puternici. Ne așteaptă un calvar, la început de iunie deja intrăm în cantonament și în mai puțin de 2 luni trebuie să ne organizăm cu transferuri, cu tot. Tata a trăit cu mari emoții promovarea, a fost un moment magic pentru el. Acum ne bucurăm, dar ne așteaptă greul deja, vine Liga 1.”, a declarat Adrian Mititelu jr. după meciul cu Rapid.