Lovitură de teatru pusă la cale de Constantin Budescu. Cu ce echipă e aproape să semneze. Nici vorbă de Petrolul

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.05.2022, 12:47
Lovitură de teatru pusă la cale de Constantin Budescu. Cu ce echipă e aproape să semneze. Nici vorbă de Petrolul

Constantin Budescu a dezvăluit că este destul de aproape să semneze prelungirea contractului cu FC Voluntari. Astfel, mijlocașul ofensiv în vârstă de 33 de ani i-a indus în tensiune pe cei de la Petrolul Ploiești, care sperau să îl readucă pe „Ilie Oană” din această vară.

Deși a reiterat că își dorește foarte mult să joace din nou în Liga 1 pentru echipa sa de suflet, Constantin Budescu, care momentan se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită în play-off, a explicat că nu a discutat concret despre acest subiect cu conducerea „lupilor galbeni”. El a spus că doar a fost prezent la petrecerea lor de promovare, fără însă a intra în detalii în legătură cu o eventuală revenire la Ploiești. În plus, el a menționat și problemele financiare de la Petrolul, ca un contra-argument la această posibilă mutare.

Constantin Budescu a lăsat de înțeles că ar fi aproape să semneze prelungirea contractului cu FC Voluntari

Mai mult, Constantin Budescu a dezvăluit și că în prezent există trei sau patru echipe din România interesate de serviciile sale. Iar una dintre ele ar fi FC Voluntari, care ar vrea să îi prelungească înțelegerea care expiră la finalul lunii iunie. În acest sens, mijlocașul ofensiv a spus chiar că discuțiile cu ilfovenii au fost cele mai concrete și a dat astfel de înțeles că sunt șanse destul de mari să continue totuși la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

Durează între 4 și 6 luni (n.r.recuperarea după accidentare). Eu sunt un pic în fată în momentul ăsta, ceea ce e bine. Sper să o țin tot așa și să revin mai repede de 6 luni. Nu știu dacă voi reveni la startul sezonului, dar în primele etape voi reveni.
Nu am discutat mult cu cei de la Petrolul. Am fost doar la petrecere. Nimic despre un transfer la Petrolul, am înțeles că sunt și niște probleme acolo. Cu cei de la Voluntari am vorbit de o prelungire, dar momentan am zis că sunt accidentat și am timp să mă gândesc ce va fi.

Am spus tot timpul că-mi doresc să mă întorc să joc la Petrolul în prima ligă. Dar nu s-a pus problema să discutăm detalii.
Au fost oferte mai tot timpul, dar din gură poate spune oricine, orice. Ofertele sunt în țară în momentul ăsta. Sunt vreo 3, 4 echipe acum, dar nu pot să le spun. Mai concret a fost cu cei de la Voluntari”, a spus Constantin Budescu la Pro Arena.

Antrenorul Petrolului chiar a atras atenția asupra faptului că ar fi destul de greu ca „lupii galbeni” să îl plătească pe „magician” în acest context

Anterior, antrenorul Petrolului, Nae Constantin, a explicat într-un interviu exclusiv pentru PlaySport că situația financiară destul de delicată cu care se confruntă clubul ploieștean în prezent ar putea reprezenta un impediment major în calea revenirii lui Constantin Budescu la echipa galben-albastră.

Din păcate, are o accidentare destul de gravă. Probabil e ieșit din circuit până la sfârșitul anului. Nu știu dacă Petrolul și-ar permite în condițiile actuale să plătească un jucător cu probleme medicale. Eu l-am vrut încă din iarnă, am insistat pe lângă conducere. E un fotbalist extraordinar. Cu siguranță însă, dacă va avea nevoie, o să-l primim să se pregătească cu noi când își revine. Mai departe e problema conducerii la capitolul contract”, a spus Nae Constantin.