Lovitură financiară dată de Ianis Hagi. Mijlocașul va încasa aproape 100.000 de euro de la un brand bancar de renume mondial EXCLUSIV

Octavian Vasilescu Andrei Alexandra 26.04.2022, 16:28
Lovitură financiară dată de Ianis Hagi. Mijlocașul va încasa aproape 100.000 de euro de la un brand bancar de renume mondial EXCLUSIV

Ianis Hagi (23 de ani) nu va mai juca în acest sezon, dar traversează un moment bun în afara terenului. Mijlocașul lui Rangers a semnat un nou contract important de publicitate.

Fiul lui Gheorghe Hagi (57 de ani) a semnat un contract valabil pe doi ani cu celebra companie MasterCard. Din informațiile Playsport.ro, Ianis Hagi va încasa 50.000 de euro pe an de la MasterCard, astfel că acest contract îi va aduce în total 100.000 de euro.

Contract uriaș pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a marcat startul acestui parteneriat pe 21 aprilie, când a postat un mesaj pe Instagram. Mijlocașul român face parte din campania „Sportul ne aduce împreună”, mișcare pornită de compania MasterCard.

Internaționalul român mai are și alte contracte importante în portofoliu. Playsport.ro a scris, în septembrie 2021, că Ianis Hagi încasează anual 140.000 de euro de pe urma contractelor de publicitate.

La această sumă se adaugă și salariul lui Hagi Jr de la Rangers, care se ridică la 1.196.000 de lire sterline pe an. Cel mai important contract al lui Ianis Hagi este cu americanii de la Nike. Gigantul îi oferă anual 100.000 de euro.

OUT în acest sezon

Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie, în meciul dintre Rangers și Stirling, din 16-imile Cupei Scoției. Mijlocașul a fost operat după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate.

Românul va sta pe tușă cel puțin până în luna iulie. 4 goluri și 4 assist-uri a reușit Ianis Hagi în acest sezon, la Rangers.

Ianis Hagi se recuperează la o clinică din Țările de Jos (Olanda) în această perioadă, unde a fost trimis de club.

Cota de piață a lui Ianis Hagi se ridică la 7 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt. În total, Ianis are la activ 85 de meciuri pentru Rangers, unde a marcat 15 goluri și a livrat 21 de pase decisive. La echipa națională a României, Ianis Hagi a evoluat în 23 de meciuri și a înscris două goluri.