EXCLUSIV. Rangers plătește o avere ca să îi satisfacă nevoile lui Ianis Hagi. Cât costă recuperarea românului

Moldoveanu Camelia 12.04.2022, 15:30
EXCLUSIV. Rangers plătește o avere ca să îi satisfacă nevoile lui Ianis Hagi. Cât costă recuperarea românului

Ianis Hagi (23 de ani) a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la finalul lunii ianuarie și a fost nevoit să se opereze. Rangers a avut grijă ca fotbalistului român să nu-i lipsească nimic, astfel că oficialii echipei din Scoția nu s-au uitat nicio clipă la bani și au cheltuit sume exorbitante.

Rangers îi oferă lui Ianis Hagi condiții de lux

La câteva zile distanță de accidentarea extrem de dureroasă, Ianis Hagi a fost supus unei intervenții chirurgicale. Costurile operației au fost suportate în întregime de către Rangers și sunt estimate la aproximativ 80.000 de euro. Însă, asta nu este tot.

În mod normal, timpul de recuperare după o astfel de accidentare este de 6 luni, însă la Hagi va dura ceva mai mult. Potrivit spuselor lui Giovanni van Bronckhorst, românul va rata inclusiv debutul sezonului 2022 – 2023.

Pentru a se asigură că Ianis Hagi o să se recupereze în cele mai bune condiții, scoțienii l-au trimis în Olanda. Costurile terapiei se ridică la 25.000 de euro pe lună, iar pentru a da randamentul dorit, fiul lui Gică Hagi o să locuiască pentru o vreme acolo.

Potrivit surselor playsport.ro, Elena l-a însoțit pe Ianis Hagi în Olanda pentru a depăși mai ușor perioada dificilă. Bineînțeles că nici Marilena Hagi nu putea sta departe de fiul ei într-o astfel de perioadă. Ca o mamă grijulie și extrem de implicată în viețile copiilor ei, acesta petrece destul de mult timp în Olanda pentru a se asigura că totul merge cât se poate de bine.

Ianis Hagi primește ajutor din toate părțile. Internaționalul român îl are alături și pe un văr, o mână bărbătească fiind de foarte mare ajutor în cele mai multe situații.

Fanii sunt îngrijorați după filmarea postată pe internet

Revenit de curând în sala de forță, Ianis Hagi a dorit să-și anunțe fanii cum decurge recuperarea sa. Astfel, el a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare jonglând cu mingea în sala de antrenament. El a adăugat un comentariu amuzant în descrierea acestui video.

A trecut ceva timp. PS: Încă am ambele picioare!”, a scris Ianis Hagi.

Totuși, imaginile au produs îngrijorare printre fanii lui Ianis. Se vede clar că acesta a pierdut mult din masa musculară pe care o avea înaintea accidentării, picioarele sale fiind acum foarte subțiri.

Un specialist a analizat situația lui Ianis Hagi

Ben Dinnery, un specialist în accidentări din Marea Britanie și deținător al publicației Premier Injuries, a analizat situația lui Ianis Hagi și a venit cu un verdict trist.

S-a operat în ianuarie. În mod normal pre-sezonul va începe în iunie. Iar luna în care el ar putea să se întoarcă este august. Deci va rata cea mai mare parte a pregătirii de vară și nu va putea să-și dezvolte acea formă competitivă prin programul de pre-sezon. Deci, în startul sezonului viitor, va fi mai mult în acea fază în care va începe treptat să se alăture grupului. În cele din urmă, când se va întoarce, ar putea fi o revenire treptată. Așa că ar mai putea dura încă 5-6 săptămâni de când revine și până când va putea să înceapă un meci din primul minut. Deci, în total, vorbim de 8 luni de zile de recuperare. După orice perioadă de absență, este nevoie să ne aclimatizăm înapoi la acel mediu competitiv”, a declarat Ben Dinnery, potrivit footballinsider247.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe