Lovitură financiară pentru Real Madrid. Galacticii vând o rezervă pe o mică avere

Bordei Radu / 01.08.2022, 19:11
Lovitură financiară pentru Real Madrid. Galacticii vând o rezervă pe o mică avere

Real Madrid rămâne activă pe piața transferurilor. De data aceasta, galacticii nu aduc jucători, ci urmăresc să scape de fotbaliștii cu salarii mari pe care nu se mai bazează Carlo Ancelotti. Iar unul din aceștia a fost deja vândut, cu o sumă foarte bună pentru club.

Real Madrid a scăpat de Borja Mayoral. Real câștigă 10 milioane de euro de pe urma atacantului

La 25 de ani, Borja Mayoral nu era o variantă pentru atacul galacticilor. Deși a fost crescut chiar de către madrileni, atacantul spaniol nu a reușit să își facă loc într-o linie ofensivă plină de vedete. De aceea, de-a lungul timpului, a fost împrumutat la cluburi precum Wolfsburg, Roma, sau Levante. Cu toate acestea fotbalistul spera să își găsească un loc unde să evolueze constant și să nu mai plece după un sezon. Și a avut noroc, pentru că Getafe, unde a evoluat în acest an, a decis să îl transfere definitiv.

Realul a fost de acord cu această tranzacție, mai ales că a încasat 10 milioane de euro. Galacticii îți freacă mâinile de fericire. Au încasat o sumă frumoasă de bani pentru fotbalist și au mai scăpat de un jucător pe care nu se bazau. În această vară, Real a mai scăpat Marcelo, Isco, Bale sau Jovic.

Plecările de la Real Madrid continuă. Carlo Ancelotti a anuțat doi fotbaliști că nu mai fac parte din planurile sale

Real Madrid a reușit în sezonul trecut să câștige titlul în La Liga și să triumfe în Champions League. În ciuda faptului că doresc să se bată din nou pentru trofee, madrilenii au făcut doar două transferuri în această vară. Antonio Rudiger și Aurelien Tchouameni sunt singurii jucători aduși pe Santiago Bernabeu.

Chiar dacă au făcut doar două trasferuri, madrilenii vor să se mai despartă de câțiva jucători. Potrivit celor de la Marca, Carlo Ancelotti i-a anunțat deja pe Alvaro Odriozola (26 de ani) și pe Mariano Diaz (28 de ani) că nu fac parte din planurile sale. Cei doi au fost folosiți extrem de puțin în meciurile amicale pe care Real Madrid le-a disputat în SUA. Mai exact, dor 30 de minute au prins fiecare dintre cei doi în aceste jocuri de pregătire.

Odriozola mai are contract cu Real Madrid până în 2024. Șansele sale de a evolua pe postul de fundaș stânga sunt minime, deoarece Carvajal este titularul de drept pe acest post. În plus, Vincius Tobias (18 ani) este văzut drept viitorul jucător de bază pentru acest post.