Lovitură în plin pentru Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf, dezlănțuit: „I-am cumpărat absolut tot! Am facturile!” Cadouri de milioane de euro

Octavian Vasilescu / 19.02.2022, 16:23
Lovitură în plin pentru Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf, dezlănțuit: „I-am cumpărat absolut tot! Am facturile!” Cadouri de milioane de euro

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) se află în plin proces de divorț, iar antrenorul de la Universtitatea Craiova i-a oferit o replică agentului FIFA.

Anamaria Prodan l-a atacat constant pe Laurențiu Reghecampf în ultimele luni, iar fostul fotbalist nu a mai rezistat. Reghecampf a dat o replică în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, difuzat pe YouTube:

Anamaria Prodan l-a scos din minți pe Laurențiu Reghecampf

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu.

Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?!

Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile.”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform sursei citate.

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „O să ajungă la pușcărie”

Anamaria Prodan nu poate să se împace cu gândul că a fost părăsită. Ea îi urmărește intens activitatea lui Reghecampf și nu ratează niciun moment să îl jignească.

Omul e împins de fetița asta să facă foarte multe lucruri, pentru că îl are la mână cu foarte multe lucruri. Omul e băgat în foarte multe nenorociri și el știe foarte clar că de asta noi, copiii și eu, îl evităm complet. De asta nici măcar nu ne interesează dacă mai trăiește sau nu. De doi ani el este băgat într-un rahat până la gât și peste nas, peste urechi, peste tot.

Când se va sparge buba la Reghecampf, se va duce direct la pușcărie. Nouă ne e rușine cumplită cu omul ăsta. El e cu o fetiță care este cu câțiva ani, 3, 4 ani mai mare decât fii-mea.

Omul ăsta la apropae 50 de ani nu vine să-și vadă copilul. Nu îl interesează. Azi m-am rugat de el cu cerul și cu pământul să vină să-și vadă copilul. A zis că nu are ce să caute. Îl avem înregistrat. Pentru proces trebuie să avem dovezi că ne rugăm de el de vreo doi ani să vină.

Când Pițurcă spunea că el e mort de beat, că bea înainte de meciuri, că face tot felul de nenorociri, când tot orașul ăsta vorbește de toate nenorocirile pământului, noi încă spunem că, el săracul, nu știe ce este cu el, nu știe ce face”, a declarat Anamaria Prodan, la emisiunea lui Dan Capatos.