Lovitură în fotbalul românesc! Justin Ștefan vrea să fie viitorul președinte al Federației de Fotbal: „E o opțiune pe care am s-o analizez”

Mihai Rosoiu 05.03.2021, 11:09
Lovitură în fotbalul românesc! Justin Ștefan vrea să fie viitorul președinte al Federației de Fotbal: „E o opțiune pe care am s-o analizez”

E informația momentului în fotbalului românesc. Justin Ștefan vrea să fie viitorul președinte al Federației de Fotbal. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a afirmat că ia în calcul varianta. Cel mai vocal om al LPF este unul dintre actorii principali ai celui mai recent conflict dintre cele două mari instituții care conduc fotbalul intern. Ștefan susține cu tărie că amânarea introducerii sistemului VAR în primul eșalon este cauzată de FRF.

Justin Ștefan vrea să fie viitorul președinte al Federației de Fotbal

Viitoarele alegeri pentru șefia Federației Române ar putea aduce unele surprize de proporții. Una dintre acestea este legată de candidatura lui Justin Ștefan, actual Secretar General al LPF. Recent, Justin Ștefan a afirmat că nu exclude varianta unei candidaturi pentru cea mai importantă funcție din fotbalul românesc.

Justin Stefan vrea sa fie viitorul presedinte al Federatiei de Fotbal
Justin Stefan vrea sa fie viitorul presedinte al Federatiei de Fotbal

Mâna dreaptă a actualului președinte al LPF, Gino Iorgulescu, a dezvăluit că se gândește să fie unul dintre cei care vor lupta pentru înalta funcție:

„ Mă gândesc să candidez anul viitor. În zilele următoare voi face o analiză a tuturor factorilor și voi spune, în funcție, de această analiză, dacă voi candida. Dar da, mă gândesc serios la asta!”, a transmis Justin Ștefan prin intermediul Look Sport.

Dacă Justin Ștefan se va ține de cuvânt, Răzvan Burleanu, actualul șef de la Casa Fotbalului va avea o misiune extrem de dificilă. Secretarul LPF este o persoană cu suficientă trecere în rândul oamenilor de fotbal, iar acest lucru îl va transforma într-un adversar redutabil pentru cei care conduc acum FRF.

Cine este Justin Ștefan

Justin Ștefan a devenit vizibil în peisajul fotbalistic românesc odată cu victoria lui Gino Iorgulescu la alegerile pentru șefia LPF. Avocatul a devenit Secretar General al Ligii și mâna dreaptă al șefului de la Ligă. În timp, Ștefan a devenit cea mai puternică voce din instituție. Cu regularitate, secretarul a a fost cel care a păstrat legătura cu presa.

În mai multe rânduri, Justin Ștefan a vorbit în numele LPF atunci când instituția pe care o reprezenta era atacată. Ultimele ieșiri publice ale lui Ștefan au fost pe subiectul introducerii VAR. Secretarul General al Ligii a acuzat fățiș conducerea Federației Române de Fotbal pentru amânarea implementării sistemului.

Justin Ștefan este avocat în Baroul București, are un cabinet individual de avocatură, iar ramura principală este dreptul sportiv. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și are un master în Dreptul Afacerilor, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe