Lovitura pe care Barcelona i-o va da lui Atletico Madrid. Diego Simeone a confirmat: „Există șanse să plece”

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 10:27
Lovitura pe care Barcelona i-o va da lui Atletico Madrid. Diego Simeone a confirmat: „Există șanse să plece”

Diego Simeone a confirmat lovitura pe care Barcelona i-o va da lui Atletico Madrid.

Cu o singură etapă înainte de finalul sezonului în La Liga, Atletico Madrid se află pe locul 3, cu 76 de puncte obținute.

Lovitura pe care Barcelona i-o va da lui Atletico Madrid

Diego Simeone a anunțat că Atletico Madrid l-ar putea pierde pe Yannick Carrasco, în această vară, deoarece are o ofertă din partea Barcelonei. Atacantul belgian are, în contract, o clauză de reziliere de 20 milioane de euro.

„Are Barcelona ca opțiune, așa că există șanse să plece. Dacă va rămâne, va da tot ce are mai bun. Vreau ca cei mai buni jucători să rămână, dar, dacă pleacă, îi doresc numai bine”, a declarat Diego Simeone.

Yannick Carrasco a fost transferat de Atletico Madrid, în toamna lui 2020, de la DL Pro, pentru 27 milioane de euro. În acest sezon, belgianul a dat zece goluri și cinci pase decisive în 44 de meciuri bifate pentru Atletico Madrid.

Barcelona vrea să-l readucă pe Leo Messi

Se anunță o vară incendiară la FC Barcelona, având în vedere că formația catalană vrea să-l readucă pe Leo Messi de la PSG.

Christophe Galtier, antrenorul PSG-ului, a anunțat deja că Messi va părăsi gruparea de pe „Parc des Princes”.

Potrivit celor de la Daily Mail, Leo Messi a decis să revină la FC Barcelona, asta deși cei de la Al-Hilal i-au pus pe masă un contract de 500 de milioane de euro pe sezon. În prezent, transferul lui Messi pe „Camp Nou” depinde, în mare măsură, de „artificiile” pe care formația catalană le va face pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Sursa citată mai scrie că Thiago Mateo și Ciro, copiii lui Messi, au deja locurile rezervate la o școală din Catalonia. Un factor important în decizia luată de starul argentinian ar fi fost soția sa, Antonella Roccuzzo, care ar fi insistat ca familia să revină la Barcelona.

Urmăriți Playsport.ro și pe