Lovitură pentru CSM București! Cristina Neagu și-a prelungit înțelegerea și va avea un contract impresionant

Robert Zanfir / 08.12.2021, 21:41
Lovitură pentru CSM București! Cristina Neagu și-a prelungit înțelegerea și va avea un contract impresionant

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București. Cea mai bună handbalistă din România va avea un contract impresionant la clubul din capitala României.

Cristina Neagu nu a mers cu naționala la Campionatul Mondial din Spania. S-a retras temporar, dar va reveni în 2022. Fără cea mai bună jucătoare a ei, naționala s-a calificat în faza grupelor principale. A pierdut, totuși, la scor în fața Norvegiei.

Lovitură pentru CSM București! Cristina Neagu și-a prelungit înțelegerea și va avea un contract impresionant

Cristina Neagu poate fi liniștită pe finalul carierei. Cea mai valoroasă handbalistă din Liga Florilor și-a prelungit contractul cu CSM București până în 2024, anunță Fanatik.ro.

Neagu, care joacă la București din 2017, va avea și un contract substanțial îmbunătățit. Va câștiga 20 de mii de euro pe sezon, conform noii înțelegeri.

Cristina Neagu a vorbit despre retragere

Cea mai bună handbalistă română din ultimii ani, Cristina Neagu, a vorbit despre ce va face atunci când se va retrage din handbalul feminin.

Bucureșteanca a dezvăluit că visul ei pe finalul de carieră este participarea la Jocurile Olimpice din 2024.

Nu o să mai joc foarte mulţi ani, pentru că vreau sa îmi întemeiez o familie. Antrenoare pot fi şi dacă am câţiva copii. N-ar fi nicio problemă. Nu aş mai juca, dar antrenoare pot să fiu.
Cristina Neagu, la evenimentul de prezentare a lotului echipei CSM Bucureşti pentru noul sezon.

Cristina Neagu este de 6 ori campioană națională și tot de 6 ori a fost aleasă cea mai bună handbalistă din România.

Neagu se poate mândri și cu 4 titluri de cea mai bună jucătoare a lumii: 2010, 2015, 2016 și 2018. De altfel, românca a fost prima handbalistă care a primit de patru ori râvnitul trofeu.

Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la națională în 2021. Sper să am mai multă energie la anul, să fiu mai motivată. Am acumulat oboseală fizică, psihică, am avut parte de câteva accidentări în ultimul an și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi.

De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice. Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Nicio echipă nu trebuie să depindă de o jucătoare! Fetele vor învăța să joace și fără mine
Cristina Neagu, la anunțarea retragerii temporare din națională